|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ (ΣΠΙΡΑΛ)
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αν κανα καλό παιδί ξέρει κάτι ..........
|
|
|||
|
|||
Η σιλικόνη είναι πολύ πιθανόν να κάψει και την υπόλοιπη "φυσαρμόνικα" λόγω τοξικότητας....
Αν είναι για προσωρινή λύση βάλε μια ταινία γύρω γύρω.... το μόνο που έχεις να φοβάσαι είναι να μην μπει νερό και αρχίσουν να σκουριαζουν οι σταυροί του άξονα. Δεν προφυλάσσει από κάτι άλλο! Πέτρο για μόνιμη, σίγουρη και εμφανίσιμη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.... η αλλαγή είναι μονόδρομος! |
|
|||
|
|||
Η τοποθετηση της φιλε ειναι "δουλεια ρουτινας" που λενε. Αν εχεις καποιες γνωσεις, πιανουν τα χερια σου και εχεις τα καταλληλα εργαλεια, την αλλαζεις !
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παντως και εγω, για θεμα ευκολιας, θα εβαζα ταινια . Οπως και να εχει φιλε scorpiobmw, με ταινια ή σιλικονη, να την αλλαξεις! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω φιλε boxer ,τοτε μαλλον θα κοιταξω να βαλω ταινια και οταν ερθω αθηνα να την αλλαξω,Ευχαριστω πολυ παντως.θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα?ποσο παει το μαλλι στην bmw για αλλαγη τησ τσιμουχας????οεο?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντως κανε ενα γρηγορο τηλεφωνημα σε αντιπροσωπεια την Δευτερα και θα ξερεις ακριβως. Εκτος και καποιο απο τα παιδια την εχει αλλαξει προσφατα και παρεις πιο γρηγορα απο την Δευτερα μια ιδεα !!! |
|
|||
|
|||
ψαξε για κοκκινο αξωνα στα τεχνικα να δεις τι προκαλει μια τρυπα στη φυσσουνα!!
|
|
|||
|
|||
Απο οτι θυμαμε ειχα ρωτησει στην bmw το καλοκαιρι και μου ειχαν πει κανα 200αρι .......δεν ειμαι σιγουρος αλλα θυμαμε οτι με ετσουξε.............λες???
|
|
|||
|
|||
τοσο μου ειχαν πει στην Αθηνα!αλλα στο Ηρακλειο μου ειχε πει γυρω στα100!
|
|
|||
|
|||
Σε μαμα συνεργειο?πως γινετε αυτο?τοσο μεγαλη διαφορα?
|
|
|||
|
|||
σε μαμα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |