|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γυρος της Μαυρης Θαλασσας
...
Last edited by J.T.R; 07-04-2011 at 21:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Πασχάλης μάλλον εννοεί ... . . ..."άκου -τύφλα- τον προλαλήσαντα uriah heep..." Last edited by Uriah Heep; 07-04-2011 at 23:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πλάκα πλάκα, και τύφλα, πάλι πρέπει να σε ακούμε εσένα Βασίλη |
|
|||
|
|||
όντος πολύ ενδιαφέρων ταξίδι φίλε μου ,κάποτε το σκεπτομουν και εγω αλλα δεν το έψαξα για να σε βοηθήσω
Αλλα το σημαντικότερο είναι οι (σωστές ) πληροφορίες. Πάντως προσωπικά δεν θα ήταν ένα ταξίδι που θα έκανα μόνος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος να μην κανει καποιος αυτο αλλα κι οποιοδηποτε αλλο ταξιδι μονος... Μη μου πειτε οτι τιθεται θεμα ασφαλειας οταν καποιος ειναι μονος! Αντιθετα υπαρχουν πολλοι λογοι να εισαι μονος και ακρως ευκινητος σε τετοιου ειδους εγχειρηματα... |
|
|||
|
|||
Ρώτησα Γεωργιανούς εργάτες και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα πλέων στην Γεωργία βεβαία με λίγο δισταγμό, μου είπαν ότι πιο παλιά σε σταματούσαν σου έπαιρναν το αυτοκίνητο σου έτσι για πλακά αυτά όμως έχουν αλλάξει έχει αλλάξει και όλο το σύστημα της αστυνομίας επίσης βασικό πρόβλημα.
Στην Αμπχαζία υπάρχει θέμα με τους Ρώσους Φαντάρους που θα πέσεις έχε Κανά ψηλό στην τσέπη σου !!! Βέβαια δεν ξέρω προσωπικά ποιος μπορεί να είναι ποιο επικίνδυνος σε μια (κατάσταση) ένας κουρασμένος βρεγμένος βρώμικος πινασμένος ...... μοτοσικλετιστής οι όλοι οι άλλοι !!!! Αυτή την εβδομάδα θα πέσουν τηλ για να μάθω λεπτομέρειες από Αμπχαζία ,πάντως παίζει και ένα δρομολόγιο με πλοίο απο Τουρκια που περνάς όλα αυτά τα σενάρια. Εάν νιώθεις ότι δεν έχεις να χάσεις κάτι δεν σε αγγίζει τίποτα ! |
|
|||
|
|||
Δεν ευδοκιμεί το είδος στην εγχώρια μοτοσυκλετιστική πανίδα! Την ...1200GS λίγη την έχεις? |
|
|||
|
|||
Την ...1200GS λίγη την έχεις?
δεν την έχω καθόλου λίγη φιλέ μου για αυτό τέτοια ταξίδια τα κάνεις με παλιά μηχανάκια 1150 εμπνέεις άλλο σεβασμό , led στην έρημο που ακούστηκε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |