|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να βάλω αυτά για... λίγο;
Άντε πείτε είμαι με το αυτοσχέδιο χωνάκι στο χέρι.
|
|
|||
|
|||
Εφ΄όσον δεν εχεις ενεργήσει ακόμη σημαίνει οτι εισαι υπεύθυνος άνθρωπος και δεν αρέσκεσαι σε μισοδουλειές.Σου προτείνω λοιπόν να τηλεφωνήσεις στον υπεύθυνο τεχνίτη να τον ρωτήσεις την μάρκα,τον τύπο και το νούμερο του λαδιού που τοποθέτησε στο bmw σου.Να αγοράσεις ενα λιτράκι που κοστίζει περί τα 10 ευρώ στο εμπόριο : http://www.trade-wind.gr/index.php?o...mid=57&lang=el και τελείωσες.Αυτή φυσικά είναι η γνώμη μου και έτσι θα έπραττα εγώ στην θέση σου.Την καλημέρα μου.
|
|
|||
|
|||
Τώρα να πω άσχετο κουφό;
Βάζω στο google "1200GS mix oil" για να δω αν πετύχω καμιά τέτοια περίπτωση... Και τρίτο αποτέλεσμα τι είναι; Ένας που μιλάει ΓΙΑ ΜΕΝΑ το 2004 στο ukgser forum! ...να παίξω ένα λοτάκι; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και ρωτάω. Αφού στα 5 χρόνια το συνιθίζεις να μην συμπληρώνεις. Και αφού δεν της βάζεις σαλιάρα Και αφού είσαι μέσα στο όριο (και λιγότερο από 500ml) που είναι το ματάκι. Και αφού σε 500 χιλ. θα πας για αλλαγή any way, τότεεεεεεεεεεεεεεε γιατί μας τα ζαλίζεις ???????????? (αστειεύομαι με την έκφραση) Ή απλώς για να γίνεται κουβέντα και να γράφουμε άσχετα ποσταρίσματα??? |
|
|||
|
|||
Όχι θέλω να βάλω. Ακουμπάει την κάτω μεριά του κύκλου πια και μου άναψε πριν 3-4 μέρες και η ένδειξη του λαδιού για λίγο (δεν ξανάγινε πάντως).
|
|
|||
|
|||
Βάλε άφοβα...δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα..λάδι το ένα λάδι και το άλλο...άλωστε τέτιου είδους λύσεις (μεσοβέζικες βέβαια, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα) έχουν δοκιμαστεί παντού...τώρα αν τρελένεσαι τόσο, πήγαινε και κάνε την αλλαγή λαδιών απο τώρα...
|
|
|||
|
|||
Η ένδειξη δεν ανάβει με την χαμηλή στάθμη και μάλιστα όταν είσαι ΠΑΝΩ από το κάτω όριο κατά 20%
Για τσέκαρέ το μήπως και χρειαστεί να ανοίξεις νέο νήμα: ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ |
|
|||
|
|||
Χλωμό. Έχω μια βλακεία, εμπιστεύομαι τη μηχανή μου.
(και αντίθετα με ότι φαίνεται δεν είπα ότι δεν την προσέχω γενικά) Όπως και να έχει, πάω να το βάλω... Έψαξα 50 μέρη (πχ. εδώ) και δεν υπάρχει θέμα. Θα βάλω κάνα 400άρι ml για 500 χιλιόμετρα... δεν νομίζω (εμφατικά δεν νομίζω) να γίνει τίποτα ακόμα και αν μου έχουν βάλει 15W50 ορυκτέλαιο (που είναι και το πιθανότερο). Last edited by NLS; 28-07-2011 at 14:04. |
|
|||
|
|||
ΓΚΡΡΡΡ! Δεν ξεσφίγγει η τάπα! (κε. Παναγιωτόπουλεεεε;...)
Μάλλον και το torx στα εργαλεία μου είναι ένα νούμερο μικρότερο οπότε θα περιμένω σπίτι που έχω ένα πιο μεγάλο μη χαλάσω την αλουμινένια τάπα... Γκρρρρρρ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η μαμα που βαζει πλαστικη,χαζη ειναι;;;;;;;;;;;;
|
|
|