|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας Στη Δ
Εγώ έχω Φατσορουφιάνο, αλλά τον κοιτάω κάθε φορά που δίνω αίμα
Παραμένουμε συντονισμένοι. . . |
|
|||
|
|||
Δεν εχω ΦΑΤΣΟΡΟΥΦΙΑΝΟ..!!!
Ας μας ενημερώσει κάποια ή κάποιος που είναι χρήστης του Φατσορουφιάνου, τι παίζεται ακριβώς..!!! |
|
|||
|
|||
Απ΄ ότι κατάλαβα, πρόκειται για μια φραπεδοσύναξη που βαφτίστηκε <μότο πορεία αγανακτισμένων> λόγω πιασάρικου τίτλου !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
,.,πάρτε ξανά μερικά πλάνα απο την προηγούμενη μοτοπορεία.,.,., |
|
|||
|
|||
Στο ρουφιάνο (facebook) λέει:
Ειρηνική μοτοπορεία διαμαρτυρίας Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών Ελλάδας στη ΔΕΘ. Σημείο συνάντησης - εκκίνησης θα είναι το parking του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στο Φάληρο το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου στις 8:00 π.μ. Θα αναχωρήσουμε στις 08.30 ,με στάσεις σε σημεία που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, στην είσοδο της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούμε με Αγανακτισμένους Μοτοσυκλετιστές της πόλης και μετά από πορεία θα καταλήξουμε στη ΔΕΘ. Έχει μέχρι τώρα 167 συμμετοχές. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγανακτισμένη επιστολή του ΚΥΡ στον πρωθυπουργό | xpan | Ελλάδα | 11 | 29-06-2011 08:48 |
αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές...!! | lykos27 | Διάφορα | 25 | 25-06-2011 08:57 |
Νεύματα μοτοσικλετιστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 38 | 03-06-2010 15:39 |
Eικόνα του Μοτοσυκλετισμού και Μοτοσυκλετιστή !!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 25-04-2009 13:54 |
Αξιοπιστία μοτοσυκλετών BMW | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 24-01-2009 00:04 |