![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To φιμέ είναι λύση πραγματικά για όσους το αντέχουν! Η δική μου μηχανή πάει από γκαράζ σε γκαράζ και την άρπαξε μάλλον στις διαδρομές και στη θάλασσα ! Περιμένω από το συνεργείο να μου πούνε το ΟΚ να πάω για αλλαγή! Η σκέψη που είχα (γιατί σου αλλάζουν τα ρολόγια και όχι την ζελατίνα) είναι να βάλω από μέσα φιμέ φίλτρο στην μιση ζελατίνα από την βάση και και κάτω αλλά δεν ξέρω αισθητικά θα ήταν κάπως!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται και after market κάλυμμα οργάνων, εγώ αυτό έχω και καλύπτει όλη την αντιαισθητική γύμνια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
..φοβάμαι οτι θα χαλάσει όλη την αισθητική ομορφιά της μοτοσικλετας .... Καλύτερα ολόκληρη φιμέ κατά τη γνώμη μου .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ειχα διαβασει παλιοτερα και σε ξενα forums και το θεωρησα υπερβολικο αλλα μαλλον δεν ειναι .
Παντως για καλο και για κακο οταν μπορω παρκαρω με τον #### ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω να ανησηχω?? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο ναι να ανησυχείς! Βάζε κανά πανί όταν είσαι πολύ ώρα στον ήλιο ! Εγώ την πάτησα στον δρόμο και στην παραλία γιατί η μηχανή δεν μένει έξω σχεδόν ποτέ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να φτάνεις κάπου και να βάζεις πετσετούλα στα όργανα όταν έχει ήλιο.
Ήμαρτον βρε παιδιά!!! ![]() ![]() Βέβαια δεν φταίει η μαμά για αυτό!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχω πετσετακια για ταμπλω Μπαλανταις, δηκατισαρ, τζονυγουοκε και για τους πολυ μερακληδες κεντητα σεμεδακια της γιαγιας ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |
ΕΝΑ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! | p.l. | Χιούμορ | 25 | 28-01-2009 00:50 |
ΠΡΟΣΟΧΗ Χ 2 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-01-2009 22:59 |