|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 48 ωρες στα Βουνα για ενα φιλο
Μπράβο σας παλικάρια πάντα τέτοια . |
|
|||
|
|||
Μπραβο βρε παιδια..
|
|
|||
|
|||
Και μενα μου λεει κατι το προσωπο σου αλλα τωρα
δεν μπορω να θυμηθω Last edited by panagiotis.farmer; 26-09-2011 at 21:54. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Aστο Νικολα με αυτους βολτα δεν πας!!!! Τακακια πισω τελος μυγακια μπροστα παντου χαμογελα μεχρι τα αυτια τα τρελα αγορια ειναι εδω! Καποιος ρωτησε ποιοι ειναι αυτοι οι εννια που πανε ετσι και φτανουν ολοι μαζι και τελευταιοι.. Τι να απαντησει κανεις |
|
|||
|
|||
Οι δρόμοι στριφτεροι..
,Η φύση τέλεια το χαβαλέ αστα να παει(moby),η παρέα μακέτα.Απο ποιον να αρχίσω και που να τελειώσω....Ο Jefe ο άνθρωπος που κρατούσε τα όρια (ένας σωστός μοντερειτορ) ο ΤΕΟ τι να πεις,τα καλύτερα ο προσχαρος τις παρέας, Πασχάλης (Νέλσον μπροστά και δεν πρόκεται να χαθεις πουθενά),Κωστας366 το ήσυχο ποτάμι(ακολουθεί παντού και πάντα),magelanos το καλο παιδί(ότι και να του ζητήσεις όχι δεν θα πει),moby_GR τι να πω για αυτό το γλυκό αγόρι..... (την άλλη φορά ελπίζω να κοιμηθούμε στο ίδιο δωμάτιο),Mits70 ο άνθρωπος που μπορείς να πειραζεις περισσότερο απο τον οποιοδήποτε και τέλος ο μεγάλος ασυναγωνιστος και υποψήφιος γαμπρός KAS( με το καλο ολα καλα να σας πανε).Α!!!!!! Να μην ξεχάσω το σύνθημα της παρέας μας και το + 1200....... α είμαι και εγώ εδώ ο -DHMHTRHS- ο άνθρωπος που όταν τον έχεις απο πίσω πρέπει να κοιτάς τον καθρέφτη σου κάθε λίγο(έτσι ΤΕΟ) Last edited by paschalis; 26-09-2011 at 22:07. Λόγος: υπερβαση οριου ταχυτητας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Kostas366: Είμαι με μια μεγάλη παρέα από το gsforum.. Τύπος με GS1100: Είσαι με την παρέα των 10 μηχανών που πάνε όλοι μαζί? Kostas366: Ναι.. Τύπος με GS 1100: Πως πάτε έτσι ρε σεις???? |
|
|||
|
|||
Staga: Ρε φιλαράκια σας ζηλεύω.. Θα θελα πολύ να ήμουν εκεί μαζί σας...
Paschalis: Καλύτερα που δεν είσαι Σταύρο και πιστεύουμε ότι τα πάμε γρήγορα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον προσπέρασα σε μία ευθειούλα, που πήγαινε αργα, νομίζοντας, ότι κουράστηκε και ήθελε να χαλαρώσει.... Τον βλέπω ξαφνικά στα αριστερά μου, 2 στροφές αργότερα, να με χαιρετάει (κυριολεκτικά)... Χέστηκα πάνω μου..... Στη στάση αργότερα μου απολογήθηκε: "Φιλαράκι δεν ήθελα να σε τρομάξω... Απλά, με προσπέρασες και νόμιζα ότι ήθελες παιχνιδάκια..." |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αφιερωμένη στον.... Mr...... Uriah Heep Να γιατί BMW |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι | Gia1200nniS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 27-09-2011 10:11 |
Βενζίνη για κροίσους.... | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 14-04-2011 12:31 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 11:20 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 16:07 |