|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλασικό τζάκι σε ενεργειακό
Απόσπασμα:
Οι ανεμιστήρες που έχει τραβούν τον παγωμένο αέρα από τον χώρο, αυτός ζεστάνετε στον θερμοθάλαμο που υπάρχει περιμετρικά από το τζάκι και με τους ίδιους ανεμιστήρες στέλνεται πάλι στον χώρο. καίει τα ίδια ξύλα όπως το κανονικό τζάκι αλλά με την μισή κατανάλωση. Uploaded with ImageShack.us Last edited by angpass; 19-11-2011 at 00:36. |
|
|||
|
|||
Ολα καλα με το τζακι (μεγια κιολας να εισαι γερος να το χαρεις) αλλα τον σαμαρα τι τον ηθελες στις φωτο??Χαλαει το ντιζαιν....
|
|
|||
|
|||
Τέλειοοοοοοοοοοοο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
Εισαι τρελοκερκυραίος θες και να καταλαβεις
βρε τι εισαι εσύ?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έλα ντε ..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Με 'γειά Αντρέα. Εύχομαι να περάσεις ατέλειωτες ώρες ζεστασιάς κοντά του!
Είναι μια κίνηση που σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω, στη ρουφήχτα θερμότητας που ονομάζω τζάκι. Μια τρύπα στον τοίχο (και στο νερό), που για να κάψει θέλει ανάκλιση παραθύρου (και πάλι θα καπνίσει), και με το ρεύμα αέρος που δημιουργεί απ' το μισάνοιχτο παράθυρο, μου τραβάει τον όποιο ζεστό αέρα υπάρχει στο σπίτι, γεμίζοντάς το με φρέσκο ψοφόκρυο! Είναι ανοιχτή, μαντεμένια εστία. Ερωτήσεις: -το παλιό σου, ήταν μαντέμι ή χτιστό; -η κλειστή εστία μπήκε ένθετη, ή έπρεπε να ξηλώσεις την παλιά; -έπρεπε να ανοιχτεί επιπλέον χώρος από πάνω απ' τη παλιά, για να μπει ο θερμοθάλαμος; -και το φαρμακερό ... πόσο στοίχισε (κανά 2χίλιαρο να υποθέσω) Α! Και με τη τελευταία φωτό, δείχνει κλάσεις πιο όμορφο! Last edited by Fuji; 19-11-2011 at 01:26. |
|
|||
|
|||
Τις ιδιες αποριες εχω και εγω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τζάκι και a/c είχα στην καλύτερη 22-23 βαθμούς.Τώρα με 9 βαθμούς έξω έχω μέσα στο σπίτι 25 και χωρίς να το έχω "φορτώσει" + ότι οι ανεμιστήρες δουλεύουν στην πρώτη σκάλα. Το παλιό ήταν μαντέμι και ξηλώθηκε Η εστία είναι ένθετη (κασέτα) Ο θερμοθάλαμος είναι ενσωματωμένος στην εστία. Ανοίχθηκαν 2 τρύπες των 12 εκατοστών δεξιά και αριστερά, στην μια για να βγει η μία περσίδα που βγάζει αέρα αριστερά και στην άλλη για να βγει ο αγωγός που στέλνει αέρα στο δωμάτιο που είναι δίπλα (στην δεξιά πλευρά ο inox σωλήνας) Το κουστούμι μαζί με γυψοσανίδες, το μάρμαρο κάτω, χρώματα, κ.τ.λ. 2.300 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ένα ρεφενεδάκι να πάρω αυτό; | NLS | Ζήτηση | 21 | 18-10-2011 20:17 |
Υποχρεωτική από τη Δευτέρα η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 10-01-2011 02:19 |
Ενεργειακό τζάκι, πετρέλαιο τέλος.. | Capitain | Διάφορα | 51 | 04-01-2011 13:03 |
Ενεργειακό σπίτι - Ηλιοτρόπιο! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 7 | 28-08-2010 11:43 |
Νεες μοντέρνες και ενεργειακά αυτόνομες στάσεις.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 5 | 30-11-2009 13:08 |