|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα με ESA
.....και σε μια μέρα μέσα.....
|
|
|||
|
|||
ESA δυο φορες μεσα σε 9 μηνες τι να πω??? Εγω ειμαι ο Νικος που λεει ο Ευτυχης παραπανω..... φιλαρακι capitain τι να κανουμε στην αναμονη και εσυ μαζι μου !!!!
Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!!! |
|
|||
|
|||
Πω πω ρε παίδες
Καλά ξεμπερδέματα.......... |
|
|||
|
|||
Εμένα ρε παιδιά είναι του '05 το μηχανάκι, τι εγγύηση.. Πακέτο..
|
|
|||
|
|||
6-7 ετών μοτοσυκλέτα.....ίσως και με αρκετά χλμ....
ας μην σκεφτόμαστε το χειρότερο.....ένα check και restart στον εγκέφαλο μπορεί να σώσει τη κατάσταση..... αφού δε βλέπεις σκισμένες τσιμούχες και λάδια το πρόβλημα είναι ίσως ηλεκτρικό.....δεν ξέρω εάν βγάλει πρόβλημα στο μοτεράκι που ανεβοκατεβάζει την ανάρτηση αλλά εσύ ανάρτηση έχεις και λειτουργεί, έστω και στη μία ρύθμιση..... μη τα βάφεις μαύρα.....όσοι δεν έχουν ESA αλλά ρυθμιστή (με το χέρι), σπάνια το ρυθμίζουν ανάλογα με τα δεδομένα κύλισης.... θέλω να πω, δούλεψέ την κι αν βρεις τρόπο να την αντικαταστήσεις, κάνε το τότε, μην στεναχωριέσαι από τώρα....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κεφια εχουμε σημερα αγορινα ??????
|
|
|||
|
|||
στην εκδηλωση στην ζηρεια ηταν και ο αντιπροσωπος της wilbers, (τσολεριδης σταυρος)
ο οποιος μας ειπε οτι σε λιγο καιρο θα μπορουσε να επισκευαζει το συστημα το ηλεκτρικο της esa, αφου η wilbers θα επεκτεινοταν και στην επισκευη του ηλεκτρικου κυκλωματος εκτος απο την μηχανικη επισκευη esa (αλλαγη αμορτισερ), παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τον, μπορει να εχει ξεκινησει αυτου του ειδους επισκευη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πρόβλημα με βραχυκύκλωμα | cm246 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 08-06-2011 20:47 |
Σβησίματα-πρόβλημα με ρελαντί... | element | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 25-05-2011 14:52 |
Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 02:36 |
Πρόβλημα με το σταντ ???? | arman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 04-07-2010 03:06 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |