|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3μέρες στη γειτονιά του Δράκουλα.,.,.,,
Μπράβο παίδες αλητέψτε όσο μπορείτε
|
|
|||
|
|||
Την έκανες που την έκανες την αμαρτία
ρίξτα τουλάχιστον να γουστάρουμε κι εμείς λίγο |
|
|||
|
|||
Βάλε καμμια Φωτο....αληταρά κεντιδια
|
|
|||
|
|||
Να δωσεις χαιρετισματα στον δρακουλα!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Χρήστο συνεεεεεέχισεεεεεεε, αλλιώς θα ξαναφέρω την Ουρανία να σε ξανακοιτά έτσι ....
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Χρηστάρα, άντε περιμένουμε υλικό
|
|
|||
|
|||
Τατουλη δωσε φωτο στο λαο..!
|
|
|||
|
|||
σας ευχαριστώ .
,αγαπητοί μου φίλοι για τα ωραία σχόλιά σας., και συνεχίζω.,., μπορεί κάτι να παθαίνω στη Βουλγαρία με τα οπτικοακουστικά μέσα., αλλα η Ρουμανία με έδωσε λίγο έμπνευση.,.,., γιατί είναι μια πανέμορφη χώρα.,., τα Καρπάθια σου δίνουν απλόχερα ., μια άγρια και συνάμα απόκρυφη ομορφιά .,. 2μέρα με θερμοκρασία γύρω στους 25., και μπόλικη συννεφιά., ήταν λουκούμι καιρός για την συνέχεια του ταξιδιού μας.,., είναι πολύ ωφέλιμο στα μακρόχρονα ζευγάρια να βρίσκουν τον χρόνο και να κάνουν αποδράσεις μόνοι τους με την μηχανή.,., ξαναβρίσκουν τι είναι αυτό που τους ενώνει., ξαναμαθαίνουν να συνεργάζονται., να είναι ευέλικτοι., να υπομένουν., και κυρίως να σπαταλήσουν μπόλικο χρόνο μαζί.,. που λείπει συνήθως.,., περνάμε απο Veliko tarnovo και απο εκεί ντουγρού για Rouse σύνορα Ρουμανίας ίσως γιαυτό με κόβεται η έμπνευση Βουλγαρία.,., σκίζει απο ''αρχιτεκτονική''.,. ,προτού τα σύνορα ., παρέλαση απο ιερόδουλες ., πραγματικά με λύπη βλέπαμε αυτά τα νέα κορίτσια., να δίνονται για ένα κομμάτι ψωμί., το πέρασμα στα σύνορα δεν κρατάει ούτε λεπτό ., τα περάσαμε με ένα ζευγάρι Ρουμάνους ., με ένα ΚΤΜ990., ούτε ταυτότητες δείξαμε ., ούτες πράσινες και κόκκινες κάρτες.,., συνάλλαγμα εδώ δώσαμε 50 ευρώ και πήραμε γύρω στα 150 με 200Lei ., .,.,ποιο φτώχεια εδω πάνω . ,και αυτοί σε κρίση.,. οι πολυεθνικές αλωνίζουν για τα καλά κι εδώ.,., η μεγαλοπρεπείς γέφυρα .το πέρασμα του Δούναβη ., απο την μιά χώρα στην άλλη πολύ χέβυ μέταλ.,, δεν το λυπήθηκαν το μέταλλο καθόλου.,., προσοχή στις λακκούβες που έχει πάνω της όμως.,. γενικά σε αυτές τις χώρες δοκιμάζεις τις αναρτήσεις σου., αν βγουν σώες ., είναι καλές.,., στα σταματήματα κοίταζα την πίσω συνεχώς μετα απο αυτά που έπαθα., αλλα γύρισα σώος και αβλαβές.,., με το που μπαίνουμε Ρουμανία.,. στην άκρη του δρόμου., μια γιαγιά μας βλέπει και μας χαμογελά.,., σα να είδα τους κυνόδοντες μεγαλύτερους απο το φυσιολογικό.,., τι γίνεται ακόμη δεν μπήκαμε στο χωριό του Δρακουμέλ., και μας την πέσανε.,., ο δρόμος για Βουκουρέστι ,Πιτέστι., χλιαρός.,., μόλις όμως αρχίσαμε και ανεβαίναμε Καρπάθια., πάθαμε πλάκα .,., το τοπίο γίνεται παραμυθένιο., τελείως διαφορετικά τα σπίτια., απλοί άνθρωποι ., απλά σπιτάκια ., όμορφες περιποιημένες αυλές.,., μην ξεχάσετε να δοκιμάστε την ''τριπσούπ'' όχι δεν είναι παραισθησιογόνα μην ψαρόνεται.,., είναι σα τον δικό μας τον πατσά ., αλλα σε ποιο λάιτ έκδοση.,., οτι πρέπει όταν ταξιδεύεις.,. δυναμωτικό ζεστό ρόφημα,., επίσης νόστιμη είναι και η δικιά τους εκδοχή απο σουτζουκάκια.,., ΜΙΡΤΙΤΕΙ τα ονομάζουν., θα τα βρήτε απο 2-2,30.LEI το κομμάτι .,επίσης έχουν και καλή βαρελίσια μπύρα τσαμπαντάν.,., φτάσαμε στο Bran γύρω στις 4 απόγευμα., δεν με αρέσει να κλείνω δωμάτια . ,αισθάνομαι να με περιορίζει και να οριοθετεί τις κινήσεις μου., όταν ταξιδεύω., και πάντα βρίσκω εκεί που θέλω να βρώ., σε λιγότερο απο 10 λεπτά., λίγες ερωτήσεις απο δώ και απο κει., βρήκαμε αυτό το κατάλυμα ., σε μια σοφίτα 20 ευρουδάκια περικαλώ.,., και δίπλα στο σπίτι του Δράκουλα.,., το κάστρο ανοίγει στις 9 το πρωί και κλείνει στις 6.,., κάναμε το ντουζάκι μας ., αφήσαμε τη μηχανή να ξεκουραστεί κι αυτή λιγουλάκι., και πήγαμε να λύσουμε το μυστήριο., τι πέχτηκε με τον Δράκουλα και τον Φοίνικα., , Last edited by tattoopanther; 21-08-2012 at 00:27. |
|
|||
|
|||
Μπράβο τατουλη ωραίο ταξίδι ωραίος καιρός και η πραγματικότητα είναι ότι η Βουλγαρια ούτε εμένα μου προκάλεσε πολυ ενδιαφέρον αν και φίλοι μου είπαν ότι απο το κομμάτι της θάλασσας είναι πιο ωραία
Η Ρουμανία πάλι όπως τα λες πανέμορφη περιφέρεια και ενδιαφέρον πόλεις Άντε καλη συνέχεια και πρόσεχε γιατι ο δρακουλας πρέπει να είναι gay |
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρον οι βόλτες σου Χρηστάρα !!! :thumbup:
|
|
|