![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εάν θέλεις να κάνεις κάποια καταγγελία, πρέπει να την κάνεις, παραθέτοντας όλα τα στοιχεία, (ημερομηνίες, συζητήσεις, E-Mail κ.λ.π.) κ υπογράφοντας με το πραγματικό σου όνομα - και επώνυμο (όχι nickname), καθώς και επαληθεύσιμο τηλέφωνο ..... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Όπως καταλαβαίνεις φίλε αυτά είναι καφρίλες του αντιπροσώπου που απευθύνθηκες.Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με την BMW Ελλάς και καλό είναι να στείλεις και ένα email στην BMW Γερμανίας και κοινοποίησε το και στην BMW Ελλάς.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατί δεν απευθύνεσαι Γιώργο στον αντιπρόσωπο, λέγοντάς του ότι έχεις αναφέρει τα καθέκαστα σε ένα forum 1000 μελών, κατόχων κυρίως BMW, να μπει κι' αυτός να δώσει μια απάντηση; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Την καταγγελια θα την κανω εκει που πρεπει οχι στο φορουμ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσον αφορα τις συζητησεις με τον αντιπροσωπο φτανουν αυτες που εγιναν δε βρηκα ακρη μαζι του γι αυτο προχωρησα. Δηλαδη δινουμε μια μικρη περιουσια για να αποκτησουμε μια τετοια μηχανη και θα τους παρακαλαμε να μας δωσουν τα αυτονοητα αυτα που δικαιουμαστε.Νισαφι πια... |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει περίπτωση τα πράγματα που ζήτησες να μην υπάρχουν εδώ αλλά να είναι καθ' οδόν απο Γερμανία!!!
Εγώ παρήγγειλα τον Οκτώβρη τα ισοθερμικά (της μαμάς) και ήρθαν μέσα Απριλίου (και καμιά σχέση με δώρα δεν είχαν). Λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνεις. Όσον αφορά δώρα που πήραν κάποιοι (κι εγώ μέσα σε αυτούς) τα πήραμε άμμεσα γιατί υπήρχαν αυτά που ζητήσαμε σε stock στο μαγαζί του αντιπροσώπου |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ πιθανόν να περιμένει να μαζευτούν κάποια πράγματα παραπάνω για να κάνει την παραγγελία.
Θα έπρεπε να στο εξηγήσει όμως, ότι δεν υπάρχουν αυτά που ζήτησες σε stock και ότι θα κάνει μια παραγγελία τον επόμενο μήνα π.χ. |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πραγματικά πιστεύω πώς τις περισσότερες φωρές μας ενοχλεί ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν , αν δηλαδή μίλαγε καθαρά ο αντιπρόσωπος και κάθε αντιπρόσοπος και του έλεγε φιλαράκι δεν εχουν έρθει ακομα υπάρχει πρόβλημα σε καταλαβένουμε αλλα κάτι θα προσπαθίσουμε να κάνουμε δεν τα παίρνεις έτσι στο κράνιο .
Οταν όμως βλέπεις ότι σε βλέπουνε καθαρα σαν τσέπη τότε η αρνητική διαφήμηση είναι το μόνο όπλο σου !!! Εγώ προτίνω να μαζευτούμε καμια πενηνταρια bmw KAI να πάμε εξω απο το μαγαζι για μας πει τη γυνετε και να το αναφέρουμε και στους πελάτες του ! Πώς θα του φενότανε; πλακα δεν θα είχε; λέω τώρα μην το δεσετε τώρα! απλα και εμενε μου την σπάει ότι ορισμένει ελληνανες παραμένουν ελληνάρες!! ![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|