|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο καθιερωμένος εβδομαδιαίος καφές ....ξαναγυρνά !!!
το ξεβρακωμα ηταν μεγαλοοι ταχυτητες ειναι τοσο διαφορετικες,σαν να πανε κοντρα GS με VARA
|
|
|||
|
|||
Με το καλο να βρεθουμε απο κοντα.
|
|
|||
|
|||
Τυχεράκηδες.....Ζηλεύω !!! !!! !!!Αλλά που θα μου πάτε???Ηταν να ανέβω Αθήνα,αλλά δεν μπόρεσα!!Υποχρεώσεις προ του γάμου!
Μετά όμως...????????Θα σας έρθω και εγώ..... Καλά να περάσετε φιλαράκια... Και εύχομαι ολόψυχα σε κάθε συνάντηση,όλο και περισσότερα μέλη να προστίθενται στο παρεάκι!!! |
|
|||
|
|||
Περιμενετε κι εμενα παιδια
Καιρος ειναι να σας γνωρισω |
|
||||
|
||||
Όλοι οι ΚΑΛΟΙ χωράνε .... .
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
|
|
|||
|
|||
την αλλη βδομαδα(σον επομενο καφε)ισως ερθω και γω! θα προσπαθησω
|
|
|||
|
|||
για φωτίστε και τους αχαρτογράφητους ρε παιδιά κατα που πέφτει αυτό το λιοντάρι στον πειρεα;
|
|
|||
|
|||
Για να πάρω ένα μπλουζάκι πρέπει να έχω δώσει παραγγελία;
|
|
|||
|
|||
Το λιοντάρι βρίσκετε στην είσοδο του Λιμένα Πειραιά και είναι καφετέρια !
Για να έρθεις από Αθήνα αρκεί να ακολουθήσεις την θάλασσα στο Δεξί σου χέρι (από Πειραιώς - Κόνωνος ή Γούναρη αριστερά) ανεβαίνουμε την ανισόπεδη στο κτίριο ΟΛΠ (Παγόδα) και στο Τέλος του δρόμου παρκάρουμε αριστερά απέναντι από την Εκκλησία έχει μια μικρή πλατεία! Και όλα αυτά επειδή είσαι νέος για τον Zitsos δεν λέμε τίποτα! Last edited by pepax66; 21-09-2009 at 13:22. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 48 | 17-09-2009 04:08 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 20:25 |
καφές την κυριακή 14-12-2008 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 15-12-2008 13:13 |