|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: & εδω γελαμε!!!!!!!
παει ενας τυπος 2 μετρα,κτηνος ντουλαπα διφυλλη, σε ενα μπαρ,πιανει τον μπαρμαν απο τα μαλλια και του λεει:βαλε μου ενα τζονυ να μη σας γα....σω ολους εδω μεσα! ο μπαρμαν 1,20 με τα χερια αναταση τον κοιταζει και του λεει:ρε φιλε να σου βαλω ενα πιατο φασολαδα να μας ####### τα αρ.....ιδια?
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ καλό οοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μπαίνει ο τύπος λιώμα στο μπαράκι και λέει του μπάρμαν κέρνα όλο τον κόσμο και βάλε και δικό σου. Ο μπαρμαν υπακούει και κερνάει και πληρώνεται. Αυτό συνεχίζεται για πέντε φορές μέχρι που ο τύπος αρχίζει να πειράζει τις κοπέλες στο μπαρ όπου εκνευρίζεται ο μπάρμαν και το πετάει έξω με τις κλωτσιές. Την επομένη μέρα μπαίνει πάλι ο τύπος πάλι λιωμένος και λέει στον μπάρμαν να κεράσει όλο τον κόσμο.
Μπαρμαν - Εμένα δεν θα με κεράσεις σήμερα? Τύπος - όχι γιατί όταν πίνεις κάνεις μ@λ@κιες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
14 ΜΥΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..!ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!
|
|
|||
|
|||
Η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο.
Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της, - Γειά χαρά Κώστα! Τί κάνεις; Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει: - Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο. Όταν κάθησαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το... συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει. Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει: - Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιό ποτό πίνεις συνήθως; - Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ. - Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος. Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει: - Γειά σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει, αγόραρε; Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτητζάδικο. Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα. Κι ο ταξιτζής, που παρακολουθουσε την φαση, φτιαχνει λιγο τον καθρεφτη, κοιταει προς τα πισω τον καυγα και λεει: - Κωστάκη, ζορικο το #######κι σημερα, ε; |
|
|||
|
|||
Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:
- Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Στην συνέχεια ρωτάει έναν: - Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και έχει και μια ελιά στη μυτούλα του! Απαντά ο μαθητής: - Δεν ξέρω κυρία! Και η δασκάλα του λέει: - Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω. Στην συνέχεια... - Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι; Απαντά ο Πέτρος: - Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα! Του απαντά η δασκάλα: - Είναι το πουλί, βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω! Τώρα εσύ Τοτέ, ρώτα με ΕΣΥ κάτι! Ξεκινά ο Τοτός και λέει λοιπόν: - Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα; Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει: - Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!! Ήρεμος ο Τοτός της λέει της δασκάλας: - Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εδω ειμαι και εγω | giorgos_gs | Καλώς ήλθατε | 27 | 15-04-2009 10:04 |
xomateros και εδω !!!! | xomateros | Καλώς ήλθατε | 20 | 15-04-2009 10:01 |