|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: «Ψευδής συναγερμός»
Φίλε μου, αυτό είναι ακόμα χειρότερο που λες.
Διότι αν τα ποσοστά είναι ίδια, παρόλο που έχουμε αντισώματα από την κοινή γρίπη, σημαίνει ότι η κοινή γρίπη είναι πολύ πιο ισχυρή και θανατηφόρα από τον H1N1 που δεν υπάρχουν αντισώματα. |
|
|||
|
|||
Παράδειγμα: Δυό νοσήματα έχουν ίδιο ποσοστό θνησιμότητας πχ 0,02 % .Το ένα προσβάλλει 1.000 άτομα διότι οι υπόλοιποι έχουν αντισώματα (άρα 20 νεκρούς) και το άλλο προσβάλλει 10.000 άτομα γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν αντισώματα γι αυτό (άρα 200 νεκρούς)...
Last edited by Carduelis; 08-01-2010 at 17:58. |
|
|||
|
|||
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι το ποσοστό θνησιμότητας που ανέφερες, αλλά το ποσοστό μεταδοτικότητας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και επειδή ΣΩΣΤΑ δεν έχουμε αντισώματα, κολλάμε ΣΩΣΤΑ πιο εύκολα, αλλά μιας και τα ποσοστά είναι τα ίδια θα έπρεπε να είχαμε πολύ περισσότερους θανάτους από αυτούς που έχουμε τώρα. Εδώ έλεγαν πριν 2 μήνες ότι θα έχουν πεθάνει εκατοντάδες με λίγες χιλιάδες (τώρα ξεπεράσαμε τους 100) στην Ελλάδα και η κορύφωση του ιού θα ήταν αρχές Δεκέμβρη. Αντ'αυτού, δεν βλέπω κάποιο τρελό ποσοστό θνησιμότητας από τον ιό. Θα συμφωνήσω στο ότι είναι πολύ πιο μεταδοτικός, αλλά θα διαφωνήσω στο γεγονός ότι έχει ανάλογο ποσοστό θνησιμότητας με την κοινή γρίπη. Απλά θυμήσου τι έλεγαν παντού πριν δύο μήνες και τι λένε τώρα. Από φίλους μου που την πέρασαν, την πέρασαν πολύ πιο ήπια από γρίπη (1 μέρα δέκατα και 1 μέρα πυρετό) που είχαν κολλήσει παλαιότερα χρόνια. Και έσκασαν και 130 ευρώ(!!) για να επιβεβαιώσουν ότι είχαν τον H1N1. Το χρηματικό παιχνίδι που έχει παιχτεί γύρω από την γρίπη αυτή είναι πολύ μεγάλο. Last edited by antoine; 08-01-2010 at 18:03. |
|
|||
|
|||
Δεν σκοπεύω να πείσω και κανέναν...
Όμως από την ευλογιά και τον τέτανο σήμερα δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς φίλε μου στο Δυτικό κόσμο, αλλά τα εμβόλια συνεχίζουμε να τα κάνουμε (και να τα πληρώνουμε βέβαια) σε όλα τα παιδάκια. Αναρωτήσου το γιατί. Καλό βράδυ και με υγεία σε όλους. Last edited by Carduelis; 08-01-2010 at 18:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Aγαπητέ φίλε από οτι είδα κάπου σε στεναχωρήσαμε.Ένα θέμα ανέβασα από έγκυρη πηγή.Από την μία δεν την είδες. ΟΚ. Από την άλλη φαίνεσαι λίγο πειραγμένος σε αυτά που γράφεις. Αν κάνω λάθος συγχώρεσέμε. Εγώ πάντως δεν ήθελα να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανένα.Ούτε τους γιατρούς ούτε τα υπουργεία ούτε τις φαρμακοβιομηχανίες. Εύχομαι σε όλους να εχουμε υγεία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν λέω να μην προφυλαχθούν οι ευπαθείς ομάδες, αλλά όχι και όλος ο πληθυσμός..!! Κάποιοι έπαιξαν μεγάλο παιχνίδι και έσπειραν το φόβο και πλούτισαν εις βάρος μας. Επίσης υπήρξαν αρκετοί που είχαν παρενέργειες από ένα εμβόλιο που βγήκε χωρίς να δοκιμαστεί ή να περάσει ελέγχους ποιότητος. Απλά από όλα αυτά τα εκατομύρια εμβόλια που πήραμε (ακυρώσαμε και παραγγελίες, φαντάσου δηλαδή!) πόσα τελικά χρησιμοποιήθηκαν. Πάνω από 300.000 δεν πρέπει να ήταν εγώ σου λέω, και ίσως να λέω και πολλά.. Μαζί σου πάντως, υγεία σε όλους...! Last edited by antoine; 08-01-2010 at 22:12. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για το "παρασκήνιο", αληθινό ή όχι, πίστεψέ με έχω άποψη αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου όσο βλέπω να χάνονται άρρωστοι και ντρέπομαι να συζητάω τελικά αν είναι.. λίγοι οι 82 νεκροί ή αν άξιζαν τα έξοδα! Σίγουρα είναι επιλογή του καθενός εδώ μέσα να πιστεύει όποια πηγή θέλει για να διαμορφώσει την άποψή του και μάλιστα από μένα απόλυτα σεβαστή ακόμα και όταν διαφωνώ! Όπως είναι και δική μου επιλογή να μη συμμετέχω στη συζήτησή σας, μια και έχω ήδη γράψει, πολύ νωρίς και επώνυμα, σε προηγούμενα νήματά μου όσα πιστεύω στο θέμα αυτό. Καλό μας βράδυ.. |
|
|