|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
|
|
|||
|
|||
Αυτο που θελουν αν σου πουν οι ανθρωποι ειναι ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!
Να σταματησεις σου ζητανε γιατι εχεις ξεφυγει τελειως.. Να σταματησεις να προκαλεις τους συμφορουμιτες σου.. Ελπιζω κατω απο το μηνυμα μου να μπουν οι αλλοι εκατο που ποθουν και εκφραζουν με πμ και κουβεντα εκτος φορουμ το ιδιο πραγμα. Το γνωριζεις βεβαια απο πρωτο χερι.Το ακους συνεχεια απο τους φιλους σου που ειναι και συμφορουμιτες μας αλλα μπροστα στο βωμο της διασκεδασης σου-γιατι αυτο κανεις εδω μεσα,διασκεδαζεις-δεν λογαριαζεις τιποτα Υ,Γ, Το κειμενο το εγραψα γιατι μερες τωρα ψαχνω να βρω φιλους απο δεω μεσα να παμε εκδρομη και αυτοι με καλουν να τους συναντησω εκτος GS Forum. Αν νομιζεις οτι θα εγκαταλειψουμε αυτο το δημιουργημα της παρεας το γεματο ταξιδια και χαρες γνωριμιες φιλιες φωτογραφιες των παιδιων μας και των φιλων μας για να εχεις εσυ -ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ- βημα να διασκεδαζεις εισαι ποΛυ μα πολυ γελασμενος.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1ον σε άνθρωπο που σε ιδ.τράπεζα εν μέσω απολύσεων συγχωνεύσεων κτλ κτλ.....έχει στο ενεργητικό του απο τον 4/2012 εώς τον 9/2013 35 μέρες απεργία(με όποιο προσωπικό κόστος αυτό στην επαγγελματική μου καριέρα και όσοι είναι στις τράπεζες το γνωρίζουν...αλλά και τα οικονομικά γτ 35μέρες απεργία ξέρουμε όλοι πόσα λευτά είναι) απο τις οποίες οι 10 μαξιμουμ ήταν για τον κλάδο μου.....και όλες οι άλλες για τους δασκάλους, για τος υπαλλήλους στο μετρό...για την αδεδυ, για την ερτ... για για για.....και φυσικά πήγαινα όποτε μπορούσα και στις πορείες δεν σημαίνει ότι με ένοιαξε ποτέ η κατσίκα μου(ούτως η άλλως εμένα η μητέρα μου καταθ΄τει χαρτιά για σύνταξη.....δεν χάσαμε και τίποτα σαν οικογένεια οικονομικά τουλάχιστον)......ΑΠΛΑ πολύ ΑΠΛΑ την ΕΡΤ την πονάω πιο πολύ απο όλα τα άλλα ακόμα και απο την δικιά μου τη δουλειά γιατί αυτή με μεγάλωσε με έζησε κτλ κτλ και πάντα μα πάντα με τα χάλια που είχε θα την υπερασπίζομαι(άλλωστε εγώ πρώτος μέσα απο εδώ έχω γράψει τα κακώς κείμενά της) και για αυτό έβγαλα το συγκεκριμένο ποστ. 2ον όντως τελικά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στο τι γράφουμε...(ποιός ξέρει μπορεί να κάνουνε και κανένα ντου στο σπίτι μου οι δημοκράτες μετά το μανιφέστο μου για την ΕΡΤ και ποιός ξέρει τι θα βρούνε στη γιάφκα μου στον Γέρακα....)γιατί απο ότι φαίνεται το μάτι κ το αυτί του μεγάλου αδερφού είναι παντού και απο ότι φαίνεται και εδώ μέσα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πασχαλη κανε ΜΑΣ την χαρη και σοβαρεψου.......... ΟΧΙ δεν σταματαω, εχεις προβλημα? Σε πηρε κανεις απο αυτους που παρεθεσες και σου εκανε παραπονα? κανε μας την χαρη καλε μου κι αν δεν αντεχεις οπου βλεπεις πολιτικο νημα να στριβεις γωνια!!! αλλους 100???? καλα μουρλος εισαι........ Οσο για τις εκδρομες μαλλον για το τι κρανος επιθυμεις να φορεσουν σε καλουν........... |
|
|||
|
|||
GeorgeP ήρθε η ώρα να μας αφήσεις ήσυχους!
Έχουμε πολύ υπομονή αλλά και αυτή έχει τα όρια της. Συμφωνω απόλυτα με τον Πασχάλη. Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν μου επιτρεπεις θα σου δωσω μια συμβουλη αφου εισαι στον Ιδ.τομεα, τις απεργιες που συμετειχες θα τις πληρωσεις αργα ¨η γρηγορα με τον εναν ¨η τον αλλο τροπο. Ο εργοδοτης δεν ξεχνα ΠΟΤΕ!!! μαζι με αυτον δεν ξεχναν, κι ενημερωνονται, στο λεω εκ πειρας, και οι γυρω απο αυτον του ιδιου χωρου επιχειρηματιες, και τοτε δεν θα σε σωσει κανενα κομα και κανενας πολιτικος....... Αδελφικη συμβουλη σαν μεγαλυτερος με 9000 ενσημα ιδ. υπαλληλος σου δινω....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν πιστευω να υπονοεις να φυγω απο το φορουμ....... |
|
|||
|
|||
.,.,στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.,.,.,
|
|
|||
|
|||
Πως καταντησαμε ετσι....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην φυγεις απο το φορουμ, αλλα τουλαχιστον, σταματα να διωχνεις νεους ανθρωπους, οι οποιοι εχουν διαφορετικες αποψεις....γενικως εσυ την εχεις "καψει" την γουνα σου..... ασε να γραψει και κανενας νεος..... δεν σε ενδιαφερει το φορουμ και οι νεοι, που κοσμουν τις σελιδες ταξιδιωτικων???? να τρεχεις σε δικηγορους γραπτα μελων.... τι να πω ρε γιωργη.... κριμα..... |
|
|