|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Το φτερό αγοράστηκε με την ομαδική 13.10.2010 και τοποθετήθηκε από τον κατασκευαστή την επομένη μέρα. Κατά την εκδρομή στο Κεφαλάρι Αργους παρατηρήθηκε το "κράκ" που φαίνεται στις παρακάτω φώτο.
Σημείωση, η μηχανή δεν έχει πάει χώμα καθόλου. |
|
|||
|
|||
Θέλω να ελπίζω ότι είναι μέσα στο στατιστικό λάθος και να αντικατασταθεί στα πλαίσια της εγγύησης.
|
|
|||
|
|||
Αυτό που με ανησυχεί εμένα... δεν είναι η εγγύηση... είναι αυστηρά και ΜΟΝΟ το θέμα ασφάλειας... δηλαδή αν πηγαίνεις με μεγάλη ταχύτητα και γίνει το crack, τι γίνεται...???
|
|
|||
|
|||
Μου κάνει τρομερή εντύπωση,απλά το αποδίδω σε αστοχία του υλικού.Πιστεύω ότι ο Χρήστος θα το αντικαταστήσει(εγγύηση) και θα βρεί λύση αν πρόκειται για πρόβλημα που δεν έχει να κάνει με αστοχία υλικού.....
Last edited by MARK; 08-11-2010 at 14:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εάν αποδειχθεί αστοχία υλικού μήπως πρέπει να μιλάμε για αντικατάσταση παρτίδας φτερών ????? και τί σημαίνει ότι "θα βρει λύση" αν δεν είναι αστοχία υλικού ????? λίγο προσοχή γιατί οι ρόδες που καβαλάμε είναι δύο και όχι τέσσερις... |
|
|||
|
|||
Βασίλη δεν σημαίνει ότι επειδή ένα φτερό έβγαλε πρόβλημα ότι έχουν όλα.....Εντάξει ειδικοί δεν ήμαστε εμείς,εκείνος που ξέρει θα βρει το πρόβλημα και τη λύση.....
|
|
|||
|
|||
Επικοινώνησα με τον κατασκευαστή, θα περάσω σήμερα να μου το αντικαταστήσει, σας κρατάω ενήμερους για τα περαιτέρω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν θες ρώτησέ τον αν του είπε κανείς ότι ακούει κάποιον θόρυβο που δεν άκουγε πριν. ΓΤΠΜ δεν μπορώ και να σας τον περιγράψω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια... Όλοι σας έχετε ακούσει από in car πλάνα τον ήχο που κάνουν τα λάστιχα όταν πατάνε τα curbs. Κάτι τέτοιο αλλά πολύ πιο ήπιο όταν πλαγιάζω τη μηχανή είτε δεξιά είτε αριστερά. Αυτός είναι και ο λόγος που έγραψα ότι πιστεύω ότι ακούω τις πλαϊνές αυλακώσεις του ελαστικού. |
|
|||
|
|||
Αυτο το φτερο ειναι για 1200 μονο η εχει και για 1150?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |