|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ Ένας πελάτης πάει στο βενζινάδικο: "Βάλε 5 σταγόνες βενζίνη και 3 σταγόνες λάδι" Και ο βενζινοπώλης: "Να σου κ***** και λίγο μέσα στα λάστιχα;" Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 21-12-2010 at 01:53. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ενας 50χρονος, πάει στο γιατρόγια εξέταση σπέρματος, κι αυτός τού δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα.
Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο. - Τι έγινε; Πού είναι το δείγμα; - Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με τοδεξί μου χέρι,αλλά τίποτα. Μετάμε το αριστερό, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα και με τα 2χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκαμου, δοκίμασε με το δεξί τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα. - Τίποτα;;;; - Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και τηνκόρη μου. - Και την κόρη σας;;;; - Ναι. Τι με τα χέρια, τι με τοστόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί, τίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε και τη γειτόνισσα. - Τη γειτόνισσα;;;; - Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3ώρες προσπαθούσε, μια με ταχέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα. - Μα είναι φοβερό αυτό που μουλέτε... - Ακριβώς γι` αυτό ήρθα γιατρέ. Δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα... Last edited by D_S_P; 21-12-2010 at 00:19. |
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|