|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Φαντάζομαι οτι με κάποια ακριβότερη λύση , δεν θα υπήρχε κίνδυνος να μείνουν πλαστικά μέσα στη μηχανή ...
Τα πλαστικά μέσα δηλαδή είναι αν σου κάτσει ? Απο την αλλαγή του τεντωτήρα δεν προερχόταν τα πλαστικά ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η αλλαγή αυτή είναι σαν να αλλάζεις λάδια. Βγάζεις τον παλιό, βάζεις τον καινούργιο. Δεν είπα κάπου ότι σπάει η γλύστρα. Ντώνει το ελατήριο, δεν είναι ότι δεν λειτουργεί. Αν τον αφήσεις, μάλλον θα σου κάνει ζημιά. Τα πλαστικά είναι αφού σπάσει. Αυτά από εμένα, περισσότερα από κάποιον μάστορα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω (εάν βοήθησα) περισσότερο. |
|
|||
|
|||
Με βοήθησες πολύ ... Είχα καταλάβει οτι για να αλλάξει με φθηνά εργατικά ο τεντωτήρας , θα πρέπει να σπάσει ο μάστορας την γλύστρα ... Για αυτό ρωτούσα φθηνές και ακριβές λύσεις ... Οχι τίποτα άλλο , αλλά θα έμπαινα στην διαδικασία να λέω στα μάστορα να ψάχνει για πλαστικά κομματάκια σε όποια και να κατέληγα τελικά ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκεί θα σου λυθούν οι απορίες. Δεν σπάει τπτ. Ξεβιδώνεις, Βιδώνεις. Δες το σχέδιο, θα καταλάβεις αμέσως. RealOEM.com � BMW R21 R 1150 GS 00 (0415,0495) TIMING-VALVE TRAIN-TIMING CHAIN/CAMSHAFT http://realoem.com/bmw/showparts.do?...97&hg=11&fg=34 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τώρα μάλιστα ... Δεν μπορούσα να φανταστώ οτι ο τεντωτήρας που τόσος λόγος γίνεται είναι κάτι που μοιάζει με απλή βίδα ... το σχεδιάγραμμα το είχα δεί αλλά μπέρδεψα την γλίστρα με τον τεντωτήρα , καθώς είχα στο μυαλό μου κάτι ποιο εντυπωσιακό ...
|
|
|||
|
|||
τι λε ρε φιλε και ολη αυτη η ιστορια για μια ####βιδα???εχω adv 1150 με 66.000 χλμ...μηπως προληπτικα να παω στο συνεργειο να μου αλλαξει τεντωντηρες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο???ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ Γ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ...ΔΝ ΓΑΜ....... ΛΕΩ ΕΓΩ...ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ.....
|
|
|||
|
|||
Να πας φιλαράκο. Δεν είναι τπτ. Αν και ακούγετε αμέσως με το που βάζεις εμπρός το μοτερ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 09:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 19:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 21:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 01:42 |