|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανοιχτή πρόσκληση για ποδήλατο κάθε Σ/Κ
Πάντα και παντού μαζί σας... Θα είναι. Όπως είναι πάντα... |
|
|||
|
|||
Ξυπνήσατεεεεεεεε...???.......
|
|
|||
|
|||
Ελα 8:45 στη γέφυρα να σε ανεβάσω
|
|
|||
|
|||
I will be there, Mr. Chance. Gooooooooood Morning, Vietnaaaaaaaaaaam. 2 έργα σου ανέβασα σε μπαγάσα, σε 1 δευτερόλεπτο. |
|
|||
|
|||
Τώρα που λείπει ο γάτος θα χορέψουν τα ποντίκια?
Εγώ ναι. Κυριακή πρωί είμαι στα Βασιλικά. Πελάαααατες μου... |
|
|||
|
|||
Κριμα Χρησταρα θα ειμαι Καρυστο....
Στην επομενη!! |
|
|||
|
|||
καλά να περάσεις Γιώργο.
Κάρυστο έχω περάσει μεγάλο μέρος των παιδικών μου διακοπών. Χρυσή Άμμος, Καρύστιον για κουμ καν τότε, Λιβάδι, Μπούρος, Πλατανιστός... Πολύ όμορφα. τότε που κάναμε διακοπές 3μηνες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι η μητερα μου απο εκει Χρηστο και κανω κατι μαζεματα στο πατρικο μας!! Και το βασικο ειναι κοντα για χαλαρωμα!! Τους τρεις μηνες δεν τους εχω ζησει ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποτάμι 1973 Πρωινό στο Καρύστιον με φίλους... και φίλες. Με τα παιδιά αυτά κάνουμε ακόμα παρέα, από το 1965!!!. Μεγαλώνουμε τώρα τα παιδιά μας μαζί. |
|
|||
|
|||
Έφυγε ο frits και με έκανε μάγκα... Αυτή θα είναι η διαδρομή μου / μας την Κυριακή. Αφετηρία από Κρυονέρι, άνοδος Μαχούνια (άνω δεξιά στο χάρτη) νεράκι - λίγη ξεκούραση διασχίζουμε κάθετα τον κεντρικό δρόμο του Αγίου Μερκουρίου και μπαίνουμε στην απέναντι μπάρα με διαδρομή προς Κιθάρα, από πάνω. Από Κιθάρα επιστρέφουμε προς Χήνα και μετά πηγή επί του δρόμου για Άγιο Μερκούριο. νεράκι - λίγη ξεκούραση και εντός Βασιλικων κτημάτων πλέον βόλτες. τέλος επιστροφή από κρυονέρι. Όσοι πιστοί... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα για δυνατούς λύτες : Με αφήνει κάθε εβδομάδα από μπαταρία | Slane | Αυτοκίνητο | 33 | 22-04-2011 18:35 |
Ανοιχτή επιστολή του Ρ. Σπυρόπουλου- Διοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ | ortho | Ελλάδα | 4 | 15-02-2011 11:19 |
Διώκονται για την διαδικτυακή πρόσκληση για κατάληψη στη Βουλή | nokie | Επικαιρότητα | 8 | 15-02-2011 10:50 |
GiVi X.01: Kράνος για κάθε εποχή...!!!! | riko46 | Κράνη | 2 | 23-03-2009 01:19 |
Με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του φαινομένου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 5 | 10-03-2009 00:29 |