|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Μπράβο στο forum! Εγώ στο "Motion n' Style" πηγαίνω το θηριάκι μου.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
... στο "Motion n' Style" στη Μεσογείων.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι έτοιμος .... τηλεφώνησε για ραντεβού ....
|
|||
|
|||
Thank U sir...
|
|
|||
|
|||
Εχθές πήρα και εγώ την μπέμπα από την Μ&S μετά από το σέρβις των 40.000 Κm.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα πω μόνο ότι ο Θανάσης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και από εδώ και πέρα η Μ&S απέκτησε ένα σταθερό πελάτη πέρα από την έκπτωση νομίζω μεγαλύτερη σημασία έχει να νιώθεις καλά μαζί τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλημερα παιδια.Που βρισκεται αυτη η motion 'n' style που εχει μηχανικο αυτον τον Θαναση????
Αν μπορει καποιος ας κανει copy και εναν χαρτη της περιοχης γιατι μπερδευτηκα. Λεοντοκαρδε,εχεις pm. |
|
|||
|
|||
Α!Και οποιος κυριος μπορει και το τηλεφωνο απο εκει που δουλευει ο Θανασης!!!!
Ευχαριστω προκαταβολικα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
16o XM EO AΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ & ΕΥΡΩΤΑ Τηλ: 2106200182 Fax: 2108003862 Last edited by CPretenteriS; 12-10-2010 at 15:26. |
|
|||
|
|||
Είναι στον παράλληλο της εθνικής από την πλευρά της Κηφισιάς, πηγαίνοντας προς Λαμία, ανεβαίνεις στην γέφυρα της Βαρυμπόπης και κάνεις συνέχεια δεξιά όπου επιτρέπεται μέχρι να βγεις στον παράλληλο της εθνικής με φορά προς την Κηφισιά, από την γέφυρα είναι καμιά 500 μέτρα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |