|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Νικο,απο οτι καταλαβαινω,θα αργησει να την εχω στα χερια μου.
Η τιμη σας ειναι εξαιρετικη,αλλα καθωτι η μπεμπα ειναι εργαλειο,στη φαση που βρισκομαι θα κοιταξω μην βρω αμεσα διαθεσιμη,εστω και με καποιο κοστος παραπανω... |
|
|||
|
|||
και εγώ μέσα. Μια για το R1200GSA 2008 που νομίζω οτι ειναι η PC535. Αν κανω λάθος διορθώστε με. τα χρήματα αυριο στο λογαριασμό.
ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Θέλω κι εγω μια μπαταρια για το GS. Βαλτε με στην λιστα.
|
|
||||
|
||||
ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 535
1) pkar - Εξόφλησε 2) L3f 3) vtheo - Εξόφλησε 4) pepax66 - Εξόφλησε 5) VP_68 - Εξόφλησε 6) ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - Εξόφλησε 7) jos1 - Εξόφλησε 8) kokomilko 9) Danaos - Εξόφλησε 10) Orfeus 11) maragk - Εξόφλησε 12) Naval Architect - Εξόφλησε 13) GDS 14) ????? ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 680 1) esel - Εξόφλησε 2) skippybi - Εξόφλησε 3) stam - Εξόφλησε 4) fmargaritis - Εξόφλησε 5) adventure - Εξόφλησε 6) ????? .
|
||||
|
||||
1) pkar - Εξόφλησε 2) L3f 3) vtheo - Εξόφλησε 4) pepax66 - Εξόφλησε 5) VP_68 - Εξόφλησε 6) ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - Εξόφλησε 7) jos1 - Εξόφλησε 8) kokomilko - Εξόφλησε 9) Danaos - Εξόφλησε 10) maragk - Εξόφλησε 11) Naval Architect - Εξόφλησε 12) GDS ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 680 1) esel - Εξόφλησε 2) skippybi - Εξόφλησε 3) stam - Εξόφλησε 4) fmargaritis - Εξόφλησε 5) adventure - Εξόφλησε .
|
|||
|
|||
Δεν με βλέπω στην λιστα. Μήπως με ξαχάσατε?
|
|
||||
|
||||
1) pkar - Εξώφλησε 2) L3f 3) vtheo - Εξώφλησε 4) pepax66 - Εξώφλησε 5) VP_68 - Εξώφλησε 6) ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - Εξώφλησε 7) jos1 - Εξώφλησε 8) kokomilko - Εξώφλησε 9) Danaos - Εξώφλησε 10) maragk - Εξώφλησε 11) Naval Architect - Εξώφλησε 12) GDS- Εξώφλησε 13) gernas - Εξώφλησε ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ: PC 680 1) esell - Εξώφλησε 2) skippybi - Εξώφλησε 3) stam - Εξώφλησε 4) fmargaritis - Εξώφλησε 5) adventure - Εξώφλησε .
|
|||
|
|||
kai egw thelw mia pc 535 ean fysika prolabenw.ean nai ta bazw ta xrhmata trith prwi.euxaristw.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Φοβάμαι πως είναι δύσκολο .... Στείλε μου με pm το κινητό σου, για να σε ειδοποιήσω άμεσα ..... (αν γίνει )
|
|||
|
|||
Διόρθωση στο πρώτο post:
Η σωστή διεύθυνση του site είναι www.motorworks.co.uk και ΟΧΙ www.motoworks.co.uk που απλά δεν υπάρχει. Πάντως, η δική μου εμπειρία με την Odussey είναι ομοίως απογοητευτική. Με δύο χρόνια πάνω στο GS 1200 R και σποραδική (ομολογουμένως) χρήση, η μπαταριούλα παρέδωσε πνεύμα (και μου βγήκε και η πίστη να την αφαιρέσω αφού η τοποθέτησή της χωρίς το τριμάρισμα των πτερυγιδίων είναι... άστα να πάνε). Τώρα θα πάρω μια στάνταρ YUASA στα 50 ευρώ, και θα την αντικαταστήσω πάλι σε κάνα χρόνο, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχω φρούδες προσδοκίες για 4, 5, 8 και δέκα (!!!) χρόνια, όπως τα φούμαρα που ευαγγελίζεται η Odyssey. Μια τελευταία σημείωση: Σοφά έκανε όποιος την βάφτισε Οδύσσεια. Τέτοιους μύθους, μόνον ο Ομηρος θα μπορούσε να πουλήσει στο κοινό... |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |