|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι εννοείς;
Κόστος υλικών μονάχα η πόσο κοστίζει να σου φτιάξει κάποιος ένα τέτοιο σύστημα εξατμισης; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επειδη το καλοκαίρι ειναι κοντα...
Εννοω να την φτιαξει ενας εξατμισας εξω, κατα προσεγγιση εννοειται.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαίρομαι που το γράφεις! Κι εμένα δε μου αρέσει καθόλου. Το βασικό βέβαια είναι να αρέσει σε εσένα, ειδικά μετά από τόση δουλειά. Αν θες άποψη, επειδή το ψάχνεις, στη γράφω πιο κάτω: Τη βρίσκω κραυγαλέα σε κάποια τμήματα (πλαστικά εμπρός, ειδικά η απόχρωση του μπλε δε λέει καθόλου, επίσης το χρώμα του υποπλαισίου δεν είναι ωραίο που πάει να ταιριάξει με μεγάλα κομμάτια της μηχανής.... Δεν είναι τυχαίο που στις επιλογές τις BMW υπάρχουν μόνο ουδέτερα χρώματα, όπως το ασημί, ή το σκούρο μεταλλικό σε adve & triple black). Σε κάποια άλλα η μουντίλα είναι ανεξήγητη... Το πίσω πλαστικό που βάφτηκε μάυρο ματ, χάνεται τελείως. Τα μαύρα ματ κάγκελα με αυτά τα καπάκια της wunderliht, επίσης χάνονται. Τα καπάκια δε, είναι ότι πιο κακόγουστο κυκλοφορεί σε αξεσουάρ.... Δικαιολογούνται μόνο σε foul adventure καταστάσεις , όπου μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για φόρτωμα. Για βολταράκια και καφέ, ακόμα και για ταξίδια εντός συνόρων, ή εντός Ευρώπης, δε λένε. Το μπαράκι στο τιμόνι, να πάει στο πυρ το εξώτερον!!! Η εξέτμισή σου "κολολέει" λέμεεεε! Τα σπάει! Λαιμοί , σωλήνες, τα πάντα Η ποδιά , όταν μπει, καλό είναι να μην είναι μαύρη μαυρίλα. Σε κάποια σημεία, όπως αυτά του υποπλαισίου, των σιδεριών στα κάγκελα κλπ, ακολούθησε της επιλογές του εργοστασίου. Έχουν ψαχτεί πολύ μέχρι να καταλήξουν σε κάτι, το οποίο δεν άλλαξε σε μια δεκαετία κυκλοφορίας Παίξε με τα χρώματα στα πλαστικά και μη φορτώνεις με σιδεριές το μηχανάκι. Τη γνώμη μου στην είπα και σίγουρα θα διαφωνήσουν οι περισσότεροι Πάντως να ξέρεις, εσύ φταις για τον πανικό που θα γίνει στο θέμα σου Ας μην ρώταγες |
|
|||
|
|||
Στο μόνο που θα συμφωνήσω με το Forester είναι στην εξάτμιση και το μπαράκι..
Αν βάλεις carbon θα 'μαυρίσει' και άλλο πίσω. |
|
|||
|
|||
Τον ήχο από την εξάτμιση πότε θα την ακούσουμε;
Γιατί πιστεύω οτι όλοι από εδώ μέσα αυτό θα περιμένουν τώρα. |
|
|||
|
|||
[CENTER][η μηχανη δεν ηθελε παραπανω απο δυο χρώματα επανω τις.....Δεν ειναι του τυπου τις, τωρα εαν θα μεινει ετσι για καποιο διαστημα θα την συνηθίσεις οποτε και δεν θα κανεις κατι.........Το πρωτο πραμα που τις λειπει το ειπες ...........Τα καγκελα τα πισω.....σε μαυρο παντα να μην φύγει πολυ απο το φοντο απο πισω ...........2) το καπακι που ειναι το σημα δεν ειναι σωστα βαμενο μπλε.....και αυτο γιατι γυρω γυρω απο αυτο ειναι το 80 % μαυρο (που ειναι το κατω μερος τις μηχανης) και το αλλο 20% ειναι τα αλλα δυο χρώματα ασπρο και κοκκινο........ Πρέπει να ειναι μαυρο τωρα στην περιπτωση σου πρέπει να ειναι σε καρμπον που και αυτο παλι ειναι του ματσ αλλα θα ηταν σιγουρα ποιο ωραιο απο τωρα.......Αυτα που λεω ειναι παντα η γνωμη μου ... Και το υποπλαισιο φωνάζει επανω τις.......Παντως εχει 6 διαφορετικα ειδει βαφεις ..... . /CENTER] |
|
|||
|
|||
Εμένα μου αρέσει
Ποσά άλογα βγάζει |
|
|||
|
|||
κοντα στα 102 ΗΡ !
σου αρεσε Στεργιε ......κανε κε τι δικιασου ετσι μεταξι μας δεν παιζετεη ατιμη !! |
|
|||
|
|||
Τα χρώματα της μηχανής ειναι μια χαρά. Δεν έχω θέμα με αυτό.
Ουτος η άλλος αν ήθελα κάτι συμβατικό, θα κραταγα το ασήμι της μάνας του. |
|
|||
|
|||
Από άλογα δεν ξέρω τι έχει γίνει ακόμα.
Θα ανεβεί δυναμομετρο τις επόμενες μέρες κ βλέπουμε. |
|
|