|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά εξατμίσεων
Απόσπασμα:
Καλοφόρετα λοιπόν! |
|
|||
|
|||
Αλεξ αμα ξαναπεξουν....θελω!
|
|
|||
|
|||
Γιάννη, δεν έκλεισε ακόμη η ομαδική
Υπάρχουν ακόμη 3 σετ διαθέσιμα ! Ρίξε μια ματιά λίγο παραπάνω στα ποστ |
|
|||
|
|||
Αλεξ,καλησπερα...
Ενα σετακι θα ηθελα κι εγω παρακαλω ,το style c,μαζι με το μεσαιο κομματι και 9 τεμ. δεματικα για 1200 Gs.Αποστολη με Γεν.Ταχυδρομικη που συνεργαζομαι κιολας.Καταθεση την Δευτερα στον λογαριασμο της Πειραιως.Σου εχω στειλει και π.μ!Σ'ευχαριστω προκαταβολικα και συγχαρητηρια για την ομαδικη και την δουλεια σου!! Συνολο καταθεσης:47,50 euro |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα θα στα έχω στείλει! ΥΓ: Δε μπορώ να σου στείλω στην παρούσα φάση πάνω από 8 δεματικά γιατί μου βγαίνουν ακριβώς και για τα αλλά δυο σετ που απομένουν. Οποτε η τελική τιμή είναι 47,00 € + μεταφορικά. Θα προσπαθήσω να αγοράσω μερικά ακόμη να τα έχουμε για κάβα και να μπορώ να τα στείλω σε όποιον θέλει με γράμμα ταχυδρομείου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έμειναν μόλις 2 σετ προστατευτικών! 1 σετ style A 1 set style C Οι τιμές για το GS Forum είναι: Style A 25,00 € Style C 28,00 € Επιπλέον 15,00 € για το μεσαίο προστατευτικό 0,50 € για κάθε δεματικό Μόλις διατεθούν τα παραπάνω τεμάχια, η ομαδική αυτή θα κλείσει. Το παρασύνθημα έχει ως εξής:
Στέλνετε με πμ τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη, τηλέφωνο), το στυλ, το σετ και την ποσότητα των δεματικών(style B + μεσαίο B + 6 δεματικά), τον τύπο της μοτοσυκλέτας σας (r1200gs/adv, r1150gs, r1100gs, f800gs) καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε (courier, ΕΛΤΑ). Ο τρόπος πληρωμής θα γίνεται είτε μέσω τραπέζης, είτε με αντικαταβολή. Αν επρόκειτο μέσω τραπέζης, τα στοιχεία μου είναι: Τράπεζα Πειραιώς ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5610-049991-437 IBAN: GR72 0172 6100 0056 1004 9991 437 Ονομα δικαιουχου: ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (KARASMANOGLOU ALEXANDROS) Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο πμ και την απόδειξη κατάθεσης σας. Ενδεικτικά: Κόστος αποστολής με courier (Γενική Ταχυδρομική) : 6,5 € περίπου για Αθήνα - Θεσ/κη και 8-9 € για επαρχία.... Κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ: περιπου 3-5 €.... νομίζω... Ευχαριστώ ! |
|
|||
|
|||
το C δικο μου!
|
|
|||
|
|||
Δικό σου.... Δευτέρα σου το στέλνω! Στείλε σε παρακαλώ με πμ τα στοιχεία σου και τρόπο πληρωμής. Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Πολύ καλή δουλειά.Και για μένα 1 σετ style C.
Ευχαριστώ... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |