|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λοιπόν ας γράψω κι εγώ για τα παιδιά.
Φίλος μου πήγε και έφτιαξε ένα 1150 με χοντρό πρόβλημα στο μοτέρ.Μετα απο λίγη ταλαιπωρία το μηχανάκι κυκλοφορεί μια χαρα.Πολυ καλη δουλειά. Προχτές έκανα μεγάλο σέρβις στο 1100 μου.Αψογο. Έχω κάνει γύρω στα ογδόντα ,ναι 80,σέρβις στα μηχανάκια μου.Δυστυχως όλοι κάποια στιγμή σου την "κάνουν".Αυτο ειναι το πρόβλημα με τους μηχανικούς στην Ελλάδα.Καποια στιγμή ξεψαρωνουν,βαριουνται,σταματάνε να ειναι μοτοσικλετιστές,ξεχνάνε απο που ξεκίνησαν... Μακάρι να συνεχίσετε έτσι. ΥΓ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΧΕΤΕ 15 ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ 3-4 ΜΙΛΦΕΙΓ; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Γιατί τώρα κάνουν διατροφή και προσέχουν τι τρώνε..Πριν οι ποσότητες ήταν αλλού!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καααααλα εισαι και σει ενας!!!!!
|
|
|||
|
|||
????Παιδια νηστευουμε........προσοχη σε αυτα που γραφετε μας ανοιξατε την ορεξη
|
|
|||
|
|||
ΕΣΥ ΠΑΣ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
|
|
|||
|
|||
αλλα μου ελεγες το μεσημέρι ομως.......... κατι εχει αλλάξει μεταξύ μας γιατί δεΝ με βλέπεις όπως παλιά....... τι σου εχω κανει?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Του τρως τα γλυκά |
|
|||
|
|||
Εγώ τουλάχιστον προσέχω την διατροφή μου όπως και παλιά..Διατηρώ τις ποσότητες όπως ήταν..Αλλιώς φουσκώνω αέρα!!ωραίο το έδεσμα στη φατσούλα,μου άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα!!
|
|
|||
|
|||
Άλλο ένα 20αράκι service στα παιδιά!!!
Τι να πείς για την φιλοξενεία τους, το χαμόγελό τους, την εργατικότητά τους, τον επαγγελματισμό τους????? Όλα τέλεια....το μηχανάκι το φτιάχνει ο Βασίλης και ο Παρασκευάς με τα χεράκια τους απο όταν ήταν αλλού απο 0 χιλιόμετρα...και δεν έχει κάνει ποτέ κιχ........ Ότι θές είναι εκεί να προτείνουν λύσεις για όλους!!! Τιμές????? έκπληξη....... Συνεχίστε έτσι μάγκες και σε λίγο καιρό σας βλέπω να περνάνε όλατα μπεμπε απο εκεί!!! Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε κεράσανε κανα γλυκο μπας και βαλεις κανα κιλο???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |