|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον)
η Chartis σε περίπτωση κλοπής καλύπτει το 100% του κεφαλαίου?
|
|
|||
|
|||
Καλυπτει το 75% της ασφαλιζομενης αξιας.
|
|
|||
|
|||
Μιάς και λήγει σύντομα η ασφάλεια της "μπέμπας" ζήτησα προσφορά από τον "tzim" στην Chartis η οποία είναι πολύ χαμηλώτερη από αυτή που είχα. Ήδη ξεκινάω διαδικασίες για αλλαγή.
Ευχαριστώ Δημήτρη !!! |
|
|||
|
|||
για όποιον πάντως θέλει να καλύψει το 100% της αξίας της μηχανής του και να μην δίνει 2-3 χιλιάρικα από την τσέπη του αν -χτύπα ξύλο- του την κλέψουν, ας μου στείλει μήνυμα να του κάνω μια προσφορά στην Ιντεραμέρικαν που εργάζομαι.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Δημήτρη,
και το δικό μου ασφαλιστήριο λήγει σύντομα. Είχα 6μηνο στην Ιντερσαλόνικα στα 85Ε, τιμή που αφορά μάλλον μόνο τα του ''νόμου''.. Είμαι 28, μένω Θεσσαλονίκη, τκ 57019, η μοτ/τα μου είναι gs 1200 μοντέλο 2005. Μια προσφορά θέλω, που να καλύπτει και κάτι παραπάνω, δε ξέρω τι, είμαι παντελώς άσχετος, σκέψου οτι οι ασφαλιστές πάντα μου υπενθυμίζουν να κάνω συμβόλαιο! Μια παράμετρο ακόμη: Κάνω κάτι extra για την παραμονή μου εκτός Ελλάδος συγκεκριμένο χρονικό διάστημα? Σε ζάλισα σίγουρα |
|
|||
|
|||
Να γράψω και εγώ 2-3 πράγματα.
Μίλησα πριν λίγο με τον Δημήτρη και ήταν εξυπηρετικότατος,μου ανέλυσε κάθε περίπτωση γιατί έχω ένα θέμα με το ασφαλιστήριο που έκανα με την Ιντεραμέρικαν,μου πρότεινε λύσεις και όλα καλά... Θα ξαναμιλήσουμε Δημήτρη ευχαριστώ για τις πληροφορίες Σπύρος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
Μόλις παρέλαβα την νέα μου ασφάλεια...Ευχαριστώ Δημήτρη!!!
|
|
|||
|
|||
'Αλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης του Δημήτρη εδώ. Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με επαγγελματίες με άψογη εξυπηρέτηση όσο και να τους πρήζεις χεχε .
Δημήτρη είπαμε τώρα πάμε και για το κουτί!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 15:31 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |