|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Πάντως από το πες - πες, κάτι μένει....
Παράδειγμα: http://www.gsforum.gr/f6/ Από εμένα χίλια μπράβο και άλλα τόσα ευχαριστώ που εισακούστηκε μια πρότασή μου. Πιστεύω ότι είναι μια καλή κίνηση! |
|
|||
|
|||
ρε παιδια σας βλεπω ολους σας και δίνετε απαντησεις με το δικος σκεπτικο .....ολα καλα,εχω μια απορια ........Περιμενω και γω να δω τους αντιν απο την δικη τους την πλευρα τις απαντήσεις για ολα αυτα .....δεν μπορει ρε π@υστη μου να μην εχουν εστω και κατι να πουν για ολα αυτα...
Δλδ αυτο το πραμα να καθομαι σε μια πλευρα και να μην δινω και γω απο την πλευρά μου μια απαντηση με χαλαει απίστευτα....δλδ μου διχνει οτι ετσι οπως ειναι τωρα ειναι ολα καλα.....ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ..? |
|
|||
|
|||
Θεολόγε η στάση των ιδιοκτητών του φόρουμ, είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης του όποιου θέματος.
Προφανώς βλέπουν, ακούν και πράττουν (αν το ψάξεις θα δεις δείγματα γραφής...) όπως στο θέμα με τα ευχολόγια και ΟΧΙ μόνο. Δεν απαντούν εδώ, αλλά αυτό δεν μπορεί να το απαιτούμε! Θα το θέλαμε ίσως κάποιοι, αλλά και να μην το κάνουν δεν πειράζει. Αυτός είναι ό τρόπος τους και πρέπει να τον σεβαστούμε. Στην τελική , καλύτερα που ακούν και πράττουν, παρά να "έλεγαν ότι θα..." και να μην! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πραγματικά ο καθείς έχει τον τρόπο του να αντιδρά σε τέτοια θέματα, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε (και) σε αυτό, αλλοίμονο.... Οι ενστάσεις έρχονται όταν αυτός ο τρόπος αντίδρασης δεν είναι πάντα όμοιος και αλλάζει κατά το δοκούν, έτσι ώστε να δημιουργούνται ευκολα κάποια ερωτήματα.... Μένοντας στο προσκήνιο και δίνοντας λύσεις σαν τον μεγάλο Μανιτού ακυρώνει εκ θεμελίων αυτό που βροντοφώναζαν συγκεκριμένοι συνφορουμήτες, αυτό το "να γιατί GSforum", που κατέληξε να γίνει ευθυμογράφημα, και τώρα δείχνει πόσο άδειο και κατευθυνόμενο ήταν αφού, ως επί των πλείστων, μόνο οι συν αυτώ το προωθούσαν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ξερεις κατι θοδωρη μαλλον δεν με καλύπτει η απάντηση σου......οσο για τις ευχες και τα αλλα κουραστικα ναι αλλα ειναι το λιγοτερο ενοχλητικα εδω μεσα....
Παντως θελω να ακουσω και τους αντμιν.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...και να μας πεις κι εμάς που έχουμε τις ίδιες απορίες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
λες εεεεεε....
|
|
|||
|
|||
Μεγάλο παιδί είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα.......
|
|
|||
|
|||
Είσαι στο σπίτι σου και έχεις πάρα πολύ κόσμο καλεσμένο............
Τον αφήνεις αυτόν τον κόσμο στην ησυχία του να χαζέψει(μηχανές), να μιλήσει(για μηχανές και όχι μόνο), να τραγουδήσει(ίσως και μαντινάδες για μπουζί και διαφορικά) και γενικά να χαλαρώσει............ Ξαφνικά 4-5 άτομα, μέσα σε όλον αυτό τον κόσμο, ανεβάζουν τους τόνους με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βρίζονται χυδαιότατα, προσβάλλοντας τους πάντες φυσικά αφού δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν τίποτα............. Το πάρτι έχει χάσει το νόημα του γιατί πολύ απλά όλοι έχουν μαζευτεί γύρω από αυτούς που τσακώνονται και απολαμβάνουν το θέαμα........... τι γίνεται λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση;Σημείωση βέβαια ότι δεν μιλάμε για παιδάκια δημοτικού και γυμνασίου............ Αγαπητοί μου φίλοι παρακολουθώ αυτές τις μέρες όλα αυτά που γράφονται και ειλικρινά απορώ...........Φυσικά δεν αναφέρομαι στο παρόν θέμα, για το οποίο θα συγχαρώ τον Γιάννη Τι είναι αυτό που τελικά μας χωρίζει;......γιατί μόνο έτσι θα βρούμε αυτό που μας ενωνεί.............. Το forum από την πρώτη μέρα που μπήκα το αγάπησα γιατί μέσα από εδώ γνώρισα απίστευτους ανθρώπους, έκανα φιλίες ζωής και το κυριότερο αισθανόμουν μια απίστευτη φιλοξενία.............. Γιατί πρέπει λοιπόν σώνει και καλά να χαθεί αυτός ο ρομαντισμός; Το forum όπως είναι μια χαρά είναι, απλά θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε στο επίπεδο που είχε.Ας βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν γράψουμε οτιδήποτε θα πικράνει τον απέναντι............ Συγγνώμη αν σας κούρασα φιλαράκια να είμαστε πάντα όρθιοι να ανταμώνουμε |
|
|||
|
|||
Ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό. Η σιωπή πολλές φορές προτιμάται ως μέσο εκφρασης χωρίς αυτό να υποδηλώνει αδυναμία απάντησης ή απαξίωση προς τα μέλη της παρέας μας.
Τι να μας πουν δηλαδή οι admins, συμφωνoύν ή δεν συμφωνούν με την τάδε υποοομάδα του φόρουμ και τι θα γίνει με τους υπολοίπους που θα αρχίσουν τότε εκείνοι να διαμαρτύρονται; Μπαίνουμε έτσι σε έναν φαύλο κύκλο, κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι δυσαρεστημένοι που συνέχεια θα μουρμουρίζουν. Επαναλαμβάνω, κάντε υπομονή η αυτορύθμιση/αυτοκάθαρση θα πραγματοποιηθεί, είμαι σίγουρος. Η αγάπη προς τον μοτοσυκλετισμό θα επικρατήσει. Last edited by aeriko; 14-10-2013 at 22:04. |
|
|