|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!!
αυτή η εκδρομή ήταν πραγματικά για πολλά μπράβο.....
μπράβο στους συμμετέχοντες ...που παρά το βροχερό καιρό αυτές τις μέρες ήρθαν τόσοι ....με τόση όρεξη για χωμάτινη βολτούλα ...... !!!! μπράβο στα παιδιά που μπήκανε για πρώτη φορά χώμα ....και τα πήγαν μια χαρά.... keep walking ......!!! μπράβο στο RIDEIT για το σχεδιασμό την πλοήγηση και φυσικά την εκπαίδευση στα δύσκολα σημεία... μπράβο στο GSFORUM για την συμβολή του .....!!!!!!!!!!!!! τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για το άψογο κλίμα και την όμορφη παρέα .....!!!! έρχονται και τα videa!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΤΣΙ??? ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ....
|
|
|||
|
|||
Ωραία χωμάτινη εκδρομούλα από τους master του είδους GS FORUM και Rideit ,-παιδιά σας ευχαριστούμε !
Ευτυχώς που μπόρεσα να έρθω και να δω τα παλιά φιλαράκια και να γνωρίσω και καινούρια παιδιά! Ευχάριστη έκπληξη του Δημήτρη που έμπαινε πρώτη φορά χώμα και της κοπέλας , που δεν μάσησε ! Τα ξαναλέμε παιδιά, ελπίζω σύντομα! |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους σας!!
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σε ολους
|
|
|||
|
|||
31 νομίζω .... και ... ξέρω και άλλους που δεν είχαν έρθει .... χάρηκα πολύ που τελικά είμαστε τόσο μεγάλη η παρέα των χωμάτινων....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξεκινανε τα πρωτα μετρα κ παμε και παμε κ παμε εχουν περασει καμια 200αρια κ γυρω μονο ΠΕΤΡΑ κ σκεφτομαι μηπως να την κανω με ελαφρα.... κ πριν προλαβει να απαντησει ο εγκεφαλος μου...γυρναω καφαλι κ βλεπω SLIV k κ ακουω να λεει :χαλαρωσε μητσο μην εισαι σφιγμενος βαλε 2α κ το μηχανακι θα παει μονο του......τωρα τι να πω οτι σκεφτομουν το ιδιο?? αντε λεω λιγο ακομα, αντε λιγο τα ποδια ετσι κ αντε το σωμα λιγο αλλιως....κ οοοο μανουλα μου.Κ Σκετομαι ετσι θα ειναι ???? κ ακουω απο πισω τον sliv ωραιος ωραιος συνεχισε..., Οοοοοο ρε παναγια μου ,αλλοι ειναι στο αλλου φαν παρκ κ εγω στην πεντελη με τον sliv πισω ,που αμα ειχα καθρεπτες παιζει να τον εβλεπα να χασμουριοταν κιολας....sliv θα πεσω ρε, η μηχανη ρε.....ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ συνεχισε....κ συνεχισα κ εγιναν κ αλλα.... κ απο τουμπες 2 σε πετρες 2-3 λασποχωμα 1 σε κατι κλαδια...κ παει λεγοντας.... Υ.Γ (Mετα το τελος των κομματιων) SLIV:θα ξαναερθεις μακακα... -ναι ρε θα ξανα ερθω -οχι ναι κ σου πα μου πες sliv θα ξαναερθω...να ειμαστε καλα κ θα ξανα ερθω.. ΑΔΕΡΦΕ....!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι αλλα δεν βλεπουμε τπτ...αντε ν ανεβει κ καμια φωτο κ κανα βιντεακι λεμεεεε!!!
sent from my galaxy S2 |
|
|