|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Για λεγε φιλε κωστα.. ειναι οπως τα λες??.. σε λιγο θα χρειαστω και εγω λαστιχα και σκεφτομαι να τα δοκιμασω.. με τα bridgestone ποθ φοραω τωρα εμεινα ευχαριστημενοσ με τα metzeler exp, oxi και τοσο..
|
|
|||
|
|||
Είμαι στη μπρίζα για νέο ζευγάρι στο DAKARάκι, κι ο προλαλήσας μ' έβαλε σε σκέψεις ... έπεσα σ' αυτό -όποιος έχει όρεξη ας το δει ολόκληρο, και κλίνω προς τα conti ... υπόψιν φοράω απ' τη "μαμά" METZELER SAHARA ENDURO 3. Δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από μια χρήση 70% on - 30% off που κάνω ... θα αλλάξω με τα προτεινόμενα να δω τι παίζει, και να 'χω κι ένα μέτρο σύγκρισης.
Τώρα όσον αφορά την αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα, να ρωτήσω αν κάνει αποστολή επαρχία, κι αν στην τελική υπάρχει κάποιο όφελος αν προσθέσεις στη τιμή τους μεταφορικά και τοποθέτηση; |
|
|||
|
|||
πανο θα σου ελεγα να βαλεις τα conti trail atack,ειναι τα καλυτερα λαστιχα!τα metzeler τα αλλαξα αρον αρον,δε μ αρεσαν καθολου!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
πριν 1 μηνα,μετα απο αλλαγη ελαστικων στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ και βαζοντας τα METZELER,ακουγα εναν θορυβο γυρω στο 60 με 80 πολυ εντονο απο το πισω λαστιχο.
σκεφτηκα οτι ειναι καινουργια και με τα χλμ,θα στρωσει ο θορυβος. ομως μετα την πιτα στο ναυπλιο και 2000χλμ,ο θορυβος νεγαλωσε και εγινε πολυ ενοχλητικος..... ετσι λοιπον πηγα στον περιστερα,να δω τι φταιει. αρχισα να του λεω οτι κανει θορυβο κλπ και ο τυπος πριν προλαβω να τελειωσω,εχει βαλει ενα καινουργιο METZELER στην μηχανη και εφυγα.... το αναφερω γιατι μου εκανε μεγαλη εντυπωση,οτι δεν με αμφισβητησε καθολου,ουτε ειπε καμμια δικαιολογια απο αυτες που ακουμε ακομα μια φορα,μπραβο για την επιλογη του συγκεκριμενου επαγγελματια |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μπράβο Κώστα που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου ... Ίσως να μην είναι "λάθος" να επισημαίνουμε εκτός απ' τα "κακά" και τα "καλά" που μας συμβαίνουν ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπραβο στον Κωστα που το....αναφερει,,,,, Μπραβο στον Περιστερα για τον Επαγγελματισμο του...... Μπραβο μας για την επιλογη μας καλο ειναι εκτος απο τα ασχημα να ακουγονται και αυτα... |
|
|||
|
|||
αφου ειναι αγριοφατσα ρε σεις ο κωστας!
τον τρομαξε τον κακομοιρη τον περιστερα! |
|
|||
|
|||
η αληθεια ειναι,οτι στο ξεκινημα της κουβεντας του εδωσα την καρτα μου...........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |