|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μετά τα πάσα χρειάζομαι τακάκια ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τακακια EBC για 1200 gs
Έχουμε κανα νέο;;
|
|
|||
|
|||
Μιχαλη την Δευτερα θα ειναι ΟΛΑ τα τεμαχια Ελλαδα και μαλιστα το απογευματακι υπολογιζω Αθηνα, γιαυτο και το αφησα ετσι..Στην ουσια ειναι 3-4 μερες διαφορα..να τα στειλω ΟΛΑ μαζι για να μοιραστουν στο καφε..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γενικοτερα..Το 2ΤΡΟΧΟ κανει παραγγελια στον συγκεκριμενο εμπορο του εξωτερικου καθε εβδομαδα περιπου ..οποτε αν του παραγγιλουμε και μεμονομενα κοματιαχωρις να μαζευτουμε, ερχονται μετα απο 6 εργασιες απο την ημερα που θα δωσει παραγγελια και το 2ΤΡΟΧΟ υπολογιζω γυρω στο 20μερο να υλοποιηται η καθε παραγγελια..
Last edited by jtnakos; 28-06-2013 at 21:27. |
|
|||
|
|||
Σωστοσσσσσσσς!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Τώρα...ξύπνησα και εγώ, αν μπορώ να έχω ένα πλήρες σετ ( μπροστά-πίσω) για 1200 .adv από την κάβα, θα ήταν ευχής έργο....λόγω της υπάρχουσας κατάστασης
Στάλθηκε από το ST23i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Παιδια αυριο το πρωι πακετάρονται και φτάνουν σε περιοχές...
α) Αθηνα β)Θεσ/νικη γ)Κοζανη δ)χανια ε)Γιαννενα στ)Φερρες Θεσ/νικη ειπε ο Πασχαλης θα κανει την εξυπηρέτηση-κοπο να τα μοιρασει σε καφε... Αθηνα ??? Μιχαλη ειπες εσυ ηη ΜΕ φαίνεται???αν οχι ας πει καποιος ρε παιδια για να κανονισω να του τα στειλουμε και να μοιραστούν και αυτα σε καφε Κοζανη θα τα μοιρασω εγω και Βολο-Γιαννενα-Φερρες θα πανε απευθειας με κουριερ που θα το χρεωθεί ο παραλυπτης... Επειδη ο Πασχαλης ειναι εκτός συνορων θα τα παραλαβω εγω κοζανη και θα τα στειλω με ΚΤΕΛ Θεσ/νικη για παραδωση |
|
|