|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμός εγκεφάλου R1200GS
Απόσπασμα:
Τελική GS1200 2005 του petros1200GS. 208km/h και πήγαινε κ άλλο αλλά τον έκοβαν τα αυτοκίνητα της αριστερής λωρίδας. Κοντερίσια έγραφε 220+. Κατά τα λεγόμενα του Πέτρου τα 200 έρχονται σφαίρα στο κοντέρ στις 7.000+ στροφές και με μικρή επιμονή βλέπεις τα 225 κοντέρ άνετα. Το ρίσκο με αυτόν τον κινητήρα, είναι να το κάνεις αυτό με απλό ορυκτέλαιο. Με λάδια συνθετικής βάσης, ο κινητήρας αντέχει κανονικά. Το έχουμε διαπιστώσει 4 άτομα..: Siarxaranz στο ταξίδι στα βαλκάνια Petros1200GS με κράτημα των 180-200km/h για 10 km στον διεθνή Θεσσ-Καβαλας. Σωκράτης ο γνωστός γκαζοφονιάς που έχει τελικιάσει το μοτέρ του ουκ ολίγες φορές με τα πειράματα που κάνουμε εδω και 4 μήνες που βελτιώνουμε την χαρτογράφηση, με τζαμπαμαν λάδια Lidl. Προσωπικά με το 1100, 80km συνεχούς πορείας με τέρμα γκάζι, μέτρημα μετά της συμπίεσης κυλίνδρων το ίδιο όπως πριν (13.5-14 bar). Να σημειωθεί ότι με τα σωστά μίγματα πλέον ο boxer δεν ανεβάζει θερμοκρασίες.. Last edited by JohnGS1100; 07-08-2013 at 13:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ασχολούμαι επαγγελματικά με το tuning με όλες τις απαραίτητες άδειες και λειτουργώ σαν κατάστημα και όχι σαν τυχοδιώκτης όπως επιχειρείς να το παρουσιάσεις στο forum. Για τους boxer έχω κάνει τέτοια μελέτη με μηχανικούς από όλη την ελλάδα, Κυριάκος-motosport, bmw αθηνών, bmw Ηρακλείου και μηχανικούς από Αθήνα, συζητήσεις σε forum του εξωτερικού τέσπα έχω συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες, αντοχές κλπ. Όλοι σύκλιναν στο γεγονός ότι το μοτέρ βαλβιδίζει μετά τις 8,400-8,600 και ο στρόφαλος αντέχει μέχρι τις 9.000 (βλ. Hp2). Για εξοπλισμούς, πειράματα και εργαλεία έχω χαλάσει μια μικρή περιουσία για τους κλειδωμένους και ιδιότροπους bmsk και bmskp, αλλά χαλάλι γιατί βλέπω ότι η δουλειά αξίζει για τα gs ξεκινώντας πάντα με το γεγονός ότι ικανοποιούνται οι φίλοι που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Αυτήν την εμπιστοσύνη δε θα τη πρόδιδα όχι μόνο επειδή τα μηχανάκια αξίζουν μια περιουσία αλλά και λόγω οτι λαμβάνω ικανοποίηση από την σωστή και επίμονη δουλειά.. Η μαμά χαρτογράφηση έχει μίγματα 15-16:1 μέχρι τις 5.000 στροφές και 14,5:1 από εκεί και πάνω, δηλ. παμπτωχα. Τα δε μοτέρ F650-F800 καίνε φλάντζα λόγω φτωχού μίγματος. Με την νέα χαρτογράφηση τα μίγματα ρυθμίζονται 14,7:1 από ρελαντί μέχρι 2.800, 14:1 από 2.800 μέχρι 3.200, 13,5 από 3.200 μέχρι 5.200 και σταδικά γίνεται πλούσιο με αποκορύφωμα στις 7.500 που πάει στο 12,5 :1. Κατάλοιπα από καύση δε μένουν λόγω θερμοκρασιών σε αυτές τις στροφές. Το δε αβανς ανεβαίνει μέχρι λίγο πριν το όριο που με απλή βενζίνη ίσα που ακούγονται πειράκια. Για το υπερόπτης και εγωιστής δεν έχεις δίκιο, ίσως είμαι λίγο πεισμων και επίμονος--ανησυχος σα χαρακτήρας, όμως σου έστειλα pm, σε κάλεσα στο κινητό από τότε ακόμα που ερευνούσα το θέμα για να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να ζητήσω το λόγο που είσαι εναντίον (χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά) αλλά εσύ απαξίωσες.. Τεσπα θα σε παρακαλέσω να μείνουμε στα τεχνικά θέματα υπό την προυπόθεση να μην ειρωνεύεσαι και αν θέλεις μπορείς να βοηθήσεις με τα τεχνικά σου πολύ κόσμο στο forum. Αυτά παιδιά είναι ώρα να πάμε διακοπές, καλό καλοκαίρι από εμένα Last edited by JohnGS1100; 07-08-2013 at 13:57. |
|
|||
|
|||
μια μικρη παρεμβαση να κανω και ζητω απο ολους την συμπαθεια σας
στα 46 μου και ζωντας στην ελλαδα ανελιπως πλην μιας εξερεσης 6 χρονων λογο σπουδων καταλαβα οτι εχουμε ενα και μοναδικο θεμα σαν λαος κοντραριζομαστε πολυ ευκολα μεταξυ μας και σπαταλαμε ενεργεια ενω οι αλλοι συνεργαζονται και μεγαλουργουν γιατι να μην μπορουμε και εμεις να το κανουμε!!! σας ευχαριστω και καλο καλοκαιρι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάτι είχε πει ο μακαρίτης ο Χριστόφορος για αυτό... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ίσως διότι δε μας αρκεί να έχουμε κατσίκα....θέλουμε μόνο εμείς να έχουμε κατσίκα.....
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Επιμων ο γιαννης θα συμφωνησω.μου εστειλε αλλα 2 chip χτες για τεστ αφου τα 3 που εφτιαξε αρχικα ΔΕΝ και κατοπιν πολλων τηλ... ( προβλημα που ειχα στα χαμηλα σκορτσαρισμα).
συμφωνησα να του τα επιστρεψω και αυτος το χρημα και θα βαδιζα με το chip ΒΜW και ΑΝ συναντιομασταν τοτε ισως να το ξαναπροσπαθησαμε απο κοντα!... τελικα το 1 απο τα 2 τελευταια προς το παρον καθησε καλα. δεν το εχω τσεκαρει ταξιδι/καταναλωση αλλα δεν σκορτσαρει και ανοιγει καλυτερα..ανεβαζει πιο ευκολα στροφες. καλο ειναι τα παιδια που εχουν τεχνογνωσια στο forum να συνεργαστουν μεσω και αντιρρησεων ωστε να απολαμβανουμε οι υπολοιποι τις οποιες απολαβες ή και να εμπλουτιζουμε γνωσεις πανω σε αυτο που αγαπαμε... περα απο γνωριμιες,πωλησεις και εκδρομων... |
|
|||
|
|||
Μπράβο Φοινικα. Εποικοδομητική κριτική χρειάζεται. Και μπράβο Γιάννη, που κρατάς τους τόνους χαμηλά και τις στροφές ψηλά :-)
100σταρα βάζω κι εγω. Και όντως πάνω απο τις 8000 καλο είναι να αποφεύγεται, δε χρειάζεται άλλωστε. |
|
||||||
|
||||||
Απόσπασμα:
Να δώσεις στοιχεία της δουλειάς σου, καθώς και τεχνικά όπως τα διαγράμματα ροπής-ισχύος (που σου ζητήθηκαν μάλιστα) και με στοιχεία όπως που έγινε η μέτρηση, σε ποια μοτό(τύπος,μοντέλο,χιλ.) κ.α.. Καθώς επίσης τιμές (τουλάχιστον για τους έτοιμους χάρτες) και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες σαν αυτές που αναφέρεις παρακάτω. Έτσι εάν έπραττες, δεν θα μπορούσε κανείς να σε παρεξηγήσει. Απόσπασμα:
Αφορούν τα μοντέλα SOHC 2004-2009 - GS,RT,R,ST. Το S έχει αρκετές διαφορές από το αδέλφια του και αντέχει παραπάνω. Ακριβώς έτσι είναι ...αλλά είχες αναφέρει κάπου ότι έχεις πάει τον κόφτη στις 8.800, που κατά την γνώμη μου είναι πολλές για την μακροζωία του μοτέρ. Εξακολουθείς να έχεις εκεί τον κόφτη ή ήταν στο στάδιο των δοκιμών? Ως 8.200σ.α.λ. το πολύ, θεωρώ ότι πρέπει να φτάνει. Απόσπασμα:
Με αυτά τα στοιχεία που πλέον αναφέρεις ... πράγματι δεν υπάρχει θέμα επικαθήσεων!!! Απόσπασμα:
Χμμ.. καλό είναι να μην ακούγονται γιατί εάν συνδυάστει με τυχόν κακής ποιότητας ή νοθευμένη, τότε κινδυνεύει το μοτεράκι. Οπότε 100άρα για <<ήσυχο>> κεφάλι!!! Απόσπασμα:
pm δεν έχω λάβει, το τηλ. είναι κλειστό για μεγάλα διαστήματα... Απόσπασμα:
Last edited by siraxanz; 08-08-2013 at 00:32. Λόγος: Παραμετροποίηση απαντήσεων |
|
|