|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum - Κυριακή 11 Aπριλίου 2010 !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ελα σιγα σιγα να ετοιμαζόμαστε!!!!
|
|
|||
|
|||
τακουλη......την εστρωσες την διαδρομη;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Την οργωσε δεν την εστρωσε
|
|
|||
|
|||
μια χαρα ειναι η διαδρομη το βραδυ θα σας πω!!!
|
|
|||
|
|||
η διαδρομη εγινε και θα ειναι Ασπρόπυργος-Αλεποχωρι μερικοι απο τα παιδια την εχουν κανει ειναι μια γνωστη κοντινη διαδρομη !ειναι περιπου 70 χιλιομετρα με ενα 30% ασφαλτο και λιγο ζορι στα τελευταια 5 χιλιομετρα!!το καλο με αυτη την διαδρομη ειναι οτι εχει ολα τα τερεν μεσα χωρις να εχει μεσα μονοπατια που δεν μπορουν να περασουν μεγαλες μηχανες!!!αποψη μου ειναι οτι ειναι καλο να εχει χωματινα λαστιχα η καθε μηχανη που θα λαβει μερος περισσοτερο για την ασφαλεια του αναβατη!!οχι οτι δεν μπορει να την κανει καποιος με ασφαλτινα τωρα που δεν εχει βρεξει αλλα ως της 11/4 δεν μπορω να ξερω τι καιρο θα εχει!!υπηρχε μηχανη στην παρέα με ασφαλτινα λαστιχα!
στο τελος της διαδρομης οσοι θελουν μπορουν να κατσουν να φαμε σε μια ταβερνα στο Αλεποχωρι και να γνωρισουμε καλητερα ετσι να σπασουμε τον παγο ρε παιδι μου!! το ραντεβου θα ειναι στο βενζιναδικο ΕΚΟ της Αττικης οδου μετα απο την εξοδο 4 στο ρευμα προς Ελευσινα την ημερα Κυριακη 11/4/2010 και ωρα 8.00 Να πιουμε ενα καφεδακι στο "Γρηγορης μικρογευματα"να μαζεψουμε και τα χρήματα που θα δωσουμε στο Ιδρυμα!!το κοστος συμμετοχης για καθε μηχανη θα ειναι 20 ευρο χωρις αυτο να παει να πει οτι αν καποιος δεν εχει δεν θα ερθει και στην βολτα!! Η ομαδα θα ειναι απο 8 ατομα τρεις μπροστα δυο σκουπα και τρεις μοιρασμενει αναμεσα στις μηχανες.θα ειναι 1 γκρουπ δεν θα εχουμε μεγαλες ταχυτητες και προσπεράσεις για την ασφαλεια τον νεων αναβατων.σε περιπτωση που καποιος απο τους εμπειρους αναβατες δεν μπορει να πηγενει με χαμηλη ταχυτητα και γνωριζει την διαδρομη και θελει να φυγει μπροστα ας το κανει απλα θα ηθελα να το ξερω για να μην τον ψαχνουμε!!(αν και αποψη μου παντα καλο θα ειναι να μην το κανει) Η διαδρομη θα εχει δυο στασεις στο βουνο για νερο,φωτογραφιες κτλ με διαρκεια 10 λεπτων η καθε μια!!! αν υπαρχει καποια αλλαγη θα σας ενημερώσουμε!! Ευχαριστω, Τακης Μαστοροπουλος Last edited by wet & dirty; 29-03-2010 at 21:54. |
|
|||
|
|||
:sm4::sm5:
|
|
|||
|
|||
Γνώμη μου, από τις πιο απολαυστικές χωμάτινες βόλτες (για άτομα με λίγη εμπειρία στο χώμα).
Θα συμπλήρωνα, απαραίτητος ο σωστός εξοπλισμός . |
|
|||
|
|||
Mπράβο!!
ps εγω είμαι γρήγορος και θα σας περάσω όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 |
ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 10:27 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |