|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Αν προλαβαίνουμε γράψε και άλλα 2 για εμένα. Σου περνάω αμέσως τα στοιχεία με pm.
Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα PM/e-mail τους.
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 |
|
|||
|
|||
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα PM/e-mail τους.
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 Last edited by eytyxios; 14-06-2011 at 01:32. |
|
|||
|
|||
Παιδιά καλησπέρα έχω στα χέρια μου την πρώτη Φυσούνα.
Η παραγγελία έχει γίνει και το βραδάκι θα την φέρω στον καφέ να την δούμε. Επίσης αύριο το πρωί θα ανεβάσω και φωτογραφίες για όσους δεν την δουν από κοντά ! ! ! (Επαρχία) Θα υπάρχουν και περαιτέρω ενημερώσεις για την πρόοδο της παραγγελίας. Έχω παραγγείλει 10 κομμάτια παραπάνω για όσους δεν έχουν προλάβει ! ! ! |
|
|||
|
|||
Ωραία Ευτύχη . |
|
|||
|
|||
Μπράβο Ευτύχη. Εγώ δεν θα είμαι στον καφέ σήμερα λόγω αλειμμένων (με μαρμελάδα) υποχρεώσεων αλλά θα δω τις φωτό από δω και θα παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας επίσης από εδώ !.
|
|
|||
|
|||
ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
μια ερωτηση οσον αφορα το υλικο κατασκευης, θα ειναι λαστιχενια ή σιλικονουχα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι σιλικόνη γιατί στο πάχος που το θέλαμε δεν ήταν τόσο εύκαμπτο. Έπρεπε να γίνει λεπτότερο. Οπότε καταλήξαμε στο λάστιχο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά να και οι φωτογραφίες που σας έταξα ! ! !
η παραγγελία όπως προείπα έχει γίνει και μάλλον αύριο θα έχω και απάντηση πότε περίπου θα είναι έτοιμα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |