|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος
Προσπεράσαμε το σύννεφο και καταλήξαμε απέναντι από το χιονοδρομικό, σε ένα καταπράσινο λιβάδι Εκεί θα δινόταν η τελική μάχη Η αντατ αντιμετώπισε τους βρεξωγήινους ποδοπατώντας τους και η αναπόφευκτη νίκη επιτεύχθει με τον χορό των φιδιών υπό της όμορφης κερασομαλλούσης μου Θαυμάστε χάρη! Σύνολο διαδρομής για τους εκ πατρών ορμώμενους 200km εκ των οποίων το 99% ήταν σε άσφαλτο, με απώλειες μηδενικές, με κέρδος αναρίθμητες φωτό και βιντεάκια, μια αίσθηση νίκης επί των παθών του τέρατος το οποίο δεν αντιμίλησε στις μεγάλες υψομετρικές κλίσεις, παρά αγγόγυστα αλλά όχι αθόρυβα με πήγε και μας έφερε στον γενέθλιο τόπο μας. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την συμμετοχή, αυτούς που ήρθαν και αυτούς που δεν ήρθαν-«το σαββατο νυμφεύομαι την σταματία» χατζηλία- και τον γελαδερό mod μπίλλυ, την ευκαιρία μέσω τούτου του χώρου να συνομιλούμε, ενίοτε να παρεξηγιόμαστε και να φιλιώνουμε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, μπορεί διαφορετικούς, αλλά με ένα κοινό τόπο ορισμού ή τουλάχιστον σημείο συνάντησης και αυτό είναι η όρεξη για ζωή που εκφράζεται μέσω του μέσου της μοτοσυκλέτας Το τέρας του λοχ νες, η συντακτική ομάς, το φωτογραφικό team, ο πρωταγωνιστής εγώ και οι κομπάρσοι μου, και το εξιλαστήριο θύμα vpentza,ευχαριστούμε εσάς, το φιλοθεάμον κοινό για την υπομονή να φτάσετε νοητώς μέχρις εδώ, στο τέλος μιας πραγματοποιηθήσας εκδρομής, παντελώς επιτυχημένης, αφού καλύφθησαν όλα τα προαναφερθέντα κλειδιά, τσιβλού, κεφτέδες, ύδατα της στυγός, σέξ-η φωτό με τις μελισσούλες- αίμα, μπόλικο υποτιθέμενο, απαγχονισμοί-πραγματικό γεγονός του χατζηλία=κρέμασμα=γάμος εγώ δεν έφταιγα, εσείς με ακολουθήσατε, αν θίχτηκαν υπολήψεις, ψάξ'τε βρέστε με και αν μπορέιτε βαρέστε με! Και εις άλλα, με υγεία! |
|
|||
|
|||
θα αφήσω για κερασάκι στην τούρτα την τιτανομαχία και τον χορό των φιδιών, οσονούπω ή όπως αλλιώς γράφεται..
|
|
|||
|
|||
Ωραίες και καλλιτεχνικές οι φώτο!
Μόνο που χρειαζόμαστε καμιά 20αριά μόνιτορ για να τις δούμε!!! |
|
|||
|
|||
ένα με την φύση....μπράβο παίδες!!
|
|
|||
|
|||
Σεναριογράφε, σκηνοθέτη, φωτογράφε, αφηγητή, περιπατητή, πρωταγωνιστή, τελώνιο, απο μηχανής θεέ, γητευτή, είσαι υπέροχος. Ο Αρχηγός της Φυλής των ''γονατισμένων κίτρινων γαιδουριών'' σε χαιρετά. Ούγκ!!
Last edited by aeriko; 27-05-2010 at 09:30. |
|
|||
|
|||
εσένα λόγω κολακείας, θα σε προωθήσω στις επόμενες ιστορίες,
αν υπάρξουν-εις... |
|
|||
|
|||
ακομα μια φορα Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ι Κ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
χαίρομαι που σου άρεσε κι εσένα...
|
|
|||
|
|||
εχω γινει φανατικος!!
γραφεις σε κανα περιοδικο ? εχεις γραψει κανενα βιβλιο? σε καποιο blog ισως? αντε στην αναγκη διαβαζω και την αυτοβιογραφια σου!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
η αλήθεια είναι οτι είμαι τόσο ψώνιο που μπορώ να γράψω μέχρι και την αυτοβιογραφία μου, για να μην σου πώ οτι θα το κάνω πριν αποθάνω, για να μην σου πώ οτι θα σκηνοθετήσω απαγωγή απο βρεξωγήινους, για να δώ πόσοι θα με κλαίνε και πόσοι θα πίνουν τα καφοκόλλυβα και θα ψιλογελάνε
μη του φουσκώνετε τα μυαλά, σταματημό δεν θα χει, σας το λέω εγώ που τον ξέρω καλά, τον εαυτό μου! να σαι καλά φίλε μου για τα καλά σου λόγια, αν και δεν θέλω εσύ να σαι φανατικός, εγώ θα θελα να είμαι φαΝταστικός -λέμε και καμια ωραιότητα για να περνά η ώρα- |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 10:29 |