|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Markas & yns παρουσιάζουν: Ορεινή Έρημος, 21-22 Μαΐου 2
ΝΑΙ Για αλλη μια φορα διαπρεψατε, αντε και στις επομενες. Απο την μια εισαστε σε ενα πανεμορφο νησι που εχει απο ολα και απο την αλλη τι κριμα να μην μπορειτε να ερχεστε πιο ευκολα και στα υπολοιπα βουνα της Ελλαδας που τοσο σας αρεσουν. Να εισαστε παντα καλα.
|
|
|||
|
|||
Φανταστητε το δρόμο ανάποδα κατηφόρα μόνο χώμα, τώρα τρία τέσσερά χρόνια έγινε άσφαλτος Καλικράτης Φραγκοκάστελο διπλός με την γυναίκα μόνοι μας, οταν σταματήσαμε τα μπούτια μας ηταν μπλε απο το σφιξιμο στην σελλα της μηχανής. Στροφές αλπικές, κατηφόρα και μετακινουμενες πετρες στο χωμα. Λογος διαζιγιου με την κυρία Γιούλα Κική. Με αντέχει με της παραξενιές μου (πηγαίνω μέσω παράδρομων στο τελικό προορισμό και πολλά άλλα) 34 χρόνια.
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλη η βολτα σας παιδια παντα τετοια....!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο κοπέλια,αντε και στην άλλη με καλό!!!
|
|
|||
|
|||
Όλα μου άρεσαν.Τα μέρη,οι φωτογραφίες,οι διαδρομές,ο τρόπος που αφηγηθηκατε την εκδρομή σας,τα video,όλα μα όλα.Και πάνω απο όλα,οι πρωταγωνιστες. Κική,Νικόλα,Γιάννη,μπράβο για τα κουράγια και την τρέλα σας.Να είστε πάντα καλα να ταξιδευετε και να απολαμβανετε τα απλά κι τα πραγματικά στη ζωη.Μαζι ποτε θα βολταρουμε?
|
|
|||
|
|||
Πραγματικά εξαιρετικό το οδιπορικό σας... Νοιώθω σαν να ήμουν και εγώ στην παρέα σας και σαν να τα είδα όλα αυτά με τα μάτια μου και όχι μέσω του pc. Να είστε καλά και πάντα τέτοια!!! :sm5::sm4:
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σας για άλλη μια φορά παιδιά να έχετε υγεία να το ξανακάνετε και να το μοιραστείτε μαζί μας πραγματικά το ευχαριστήθηκα . :sm5: |
|
|||
|
|||
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΚ......Ε ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πριν 12 χρόνια πέρασα ένα τετραήμερο στο Φοίνικα, μετά της συζύγου για relax. Εκεί “έσπασα” μια διετή θιβετιανή δίαιτα -ακραιφνώς vegetarian- για μια διπλή μερίδα αγριοκάτσικου με σταμναγκάθι στη γάστρα. Στην επιστροφή, με ευαγγελική ταπείνωση εξαφάνισα όλες τις σφακιανές πίττες που διατίθεντο εντός των διοικητικών ορίων του Ν. Σφακίων... Μέχρι κι ο γκουρού μου, μΕ καθυσήχασε ότι δεν αμάρτησα! Στενοχωρήθηκα για την κατρακύλα που πήρε η κουζίνα της ταβέρνας... Καλούς δρόμους, . . ...δραπετεύετε κι ευτυχείτε! Last edited by Uriah Heep; 17-11-2011 at 14:12. |
|
|||
|
|||
...μας αρεσε...αφου μας εκανε να ζηλεψουμε...να ονειρευτουμε...να ταξιδεψουμε... παλιοπαιδα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
τριξιμο ειναι φυσιολογικο? | squad | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 01-11-2011 21:54 |
Έκτακτη τσιπουρο-μεζεδο-κατάσταση στα Χανια 18/8/2011 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 54 | 20-08-2011 04:26 |
To GS Forum στα βουνά της Ορεινής Κορινθίας 25 & 26 Ιουνίου 2011 | Arkas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 46 | 27-06-2011 19:15 |
[ΚΡΗΤΗ] ΘΡΥΠΤΗ ;;;;;; (Μία συμπαραγωγή Markas και Yns) | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 39 | 01-02-2011 00:21 |
Κρήτη: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (Μια συμπαραγωγή από Markas και yns) | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 16-01-2011 03:25 |