|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kαλησπέρα και από μένα !!! Θανάση πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου !!! Το μάθημα στο LEVEL 2 ήταν πολύ καλό !!!! Το μενού είχε βουνό ,στο γήπεδο ασκήσεις πάρα πολλές,ξανά βουνό και γρασίδι, και στο τέλος πίστα εντούρο με άμμο !!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! Ο Νίκος φοβερός με άξιους βοηθούς τον Γιώργο και τον Στάθη !!!!! Τα B.M.W δέν μπορούμε να πάμε στο LEVEL 3 της K.T.M !!!! Kάτι ετοιμάζει όμως το δικό μας FORUM !!! Eτσι δεν είναι ?????
|
|
|||
|
|||
Να τα μας !!!!!!
Ορεξάτοι γυρίσατε εεε !!!!!! Ωραίες φωτό ζηλεύω ........ Τυχεροί !!!!!! Last edited by peterv; 07-03-2011 at 02:52. |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε παιδια!!
Ετσι σας θελω μαχημους!! Το χα κανει κι εγω πριν απο 3 χρονια.... Αλλα τα επομενα σταδια οπως ειπε και ο φιλος μου ο Σταυρος ειναι πιο σκληρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλα να μαστε μεχρι τον Δεκεμβριο για τα δυσκολα. Εχω δηλωσει ηδη συμμετοχη για το extreme και ο θεος βοηθος! Αν ζουμε μεχρι τοτε βεβαια και αν εχουμε και δουλειες, γιατι ετσι οπως παμε δεν μας βλεπω καλα. |
|
|||
|
|||
Μια χαρά περάσαμε ωραία πράγματα!! Ολα καλά!!!
Πολυ καλή προπόνηση...και οπως είπε ενα παλικάρι ...λισάξαμε...χαχαχαχα οσο για το 3 θελει πολύ ιδρώτα ακόμα!! |
|
|||
|
|||
Ωραιο το 2 το ευχαριστηθηκα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Captain is back... | Captain_Andreas | Καλώς ήλθατε | 21 | 19-07-2010 17:31 |
“BRING THEM BACK!” | Black_Shadow | Ελλάδα | 2 | 29-06-2010 08:17 |
Bring them back | billy_bmw | Πολιτισμός | 12 | 20-04-2010 16:18 |
BMW Lo Rider Back to base, Back to the future. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-03-2009 02:11 |