|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
Με το όνομα Hekima με φώναξε κάποιος συνεργάτης αφρικάνος.
Εκ των υστέρων έμαθα πως στη γλώσσα Σουαχίλι Hekima σημαίνει Σοφία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ωχχχχχ.........
|
|
|||
|
|||
Συμμετοχές δεν βλέπω
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το δικό μου nickname δεν είναι τίποτα το περίεργο ...
... το όνομα μου και το πρώτο γράμμα από το επώνυμο! Όταν έφτιαξα το προφίλ στο forum θεώρησα να μην βάλω πολύ φαντασία οπότε ... |
|
|||
|
|||
Τα τσακάλια να τα πεις να μαζευτούν στη φωλιά τους γιατί κυκλοφορούν και λιονταρίνες
|
|
|||
|
|||
Το δικό μου το έφτιαξα λίγο βιαστικά και αν το ξαναέφτιαχνα θα το έκανα πιο εύκολα για να μην με το ρωτάνε συνέχεια στον καφέ.
griv από το επίθετό μου ΓΡΙΒΑΣ και gs από την μεγάλη μου αγάπη |
|
|||
|
|||
danaos...απλα το ονομα μου (Δαναός).....φανταστικο nickname χαχαχα
|
|
|||
|
|||
Με τετοιο ονομα τι να το κανεις το nick name
|
|
|||
|
|||
Επειδή αχολούμουν πολλά χρόνια με πολεμικές τέχνες (kung fu & karate) και δίδασκα κιόλας, μου έμεινε το Sensei = δάσκαλος και έβαλα και το G από το πρώτο γράμμα του ονόματός μου (Γιώργος).
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |