|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου..21-22 Σεμπτεμβρίου..2013
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Καλό δρόμο σε όλα τα φιλαράκια που συμμετέχουν ...
Απολαύστε κ αναπνεύστε όσο μπορείτε ... Ρίξτε κ για μας καμιά τζούρα οξυγόνο ...
|
|||
|
|||
Τα 2/5 του βουνου ασπρισαν το βραδυ
Να μην ξεχασω να παρω και τις αλυσιδες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την αποκλειστική ευθύνη όμως της ματαίωσης του ταξιδιού σας στη Νορβηγία με τον Πασχάλη την έχεις εσύ. Πρώτα προτείνεις ένα στην πράξη ανεφάρμοστο δρομολόγιο μέσω Ρωσίας το οποίο ο συνταξιδιώτης σου απορρίπτει για λόγους ασφαλείας. Αν την επιδίωξη ασφάλειας στο ταξίδι απο έναν οικογενειάρχη μοτοσυκλετιστή τη θεωρείς παντόφλα, ΟΚ. Πρόκειται όμως για αυτο-παντόφλα!!! Σου προτείνει μάλιστα για να το σώσει να κινηθείτε παράλληλα και να συναντηθείτε στο Βόρειο Ακρωτήρι κάνοντας κοινή κάθοδο. Μετά ανακαλύπτεις πως είναι αδύνατον να φτάσεις εκεί σε λογικό χρόνο μέσω Ρωσίας ενώ στην τελική ευθεία 20 μέρες πριν την αναχώρηση δηλώνεις δημόσια -στον καφέ της Ποτίδαιας- πως στη Νορβηγία κάνει κρύο και δεν σου αρέσει.....να ταξιδεύεις με βροχή!! Εχω πάει τρείς φορές στη Νορβηγία με τρία διαφορετικά μέσα. Είναι αναμφισβήτητα μαζί με την Φινλανδία την οποία γνωρίζεις πολύ καλά, οι χώρες της βροχής! Εξι μήνες συζητάς για ταξίδι εκεί με μοτοσυκλέτες. Μην μου πείς πως σου διέφευγε αυτό το δεδομένο! Κάπου εδω σταματώ γιατι μπαίνει στην ιστορία η πραγματική παντόφλα που σίγουρα δεν ηταν η δκή μου μιας και την περίοδο που ξανα-έπεσε στο κεφάλι σου εγώ βρισκόμουν στο Νεπάλ με την κόρη μου. Υ΄Γ Λυπάμαι πολύ και γιατί χρειάστηκε αυτή η παράθεση αλλά και γιατί αναγκαστικά φιλοξενείται σε ένα τόσο ωραίο εκδρομικό θέμα.. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα !!!!
Καλό δρόμο και καλά να περάσετε !!!!! Τέλος με τις παντόφλες . |
|
|||
|
|||
Παρακαλουνται οι συμφοριτες να μην χρησιμοποιουν λεξεις που τα πνευματικα τους δικαιωματα τα εχουν Αποκλειστικα οι Βολιωτες... Θα πεφτει προστημο... Οποιος συμφοριτης ξανα χρησιμοποιησει την λεξη ΠΑΝΤΟΦΛΑ θα τον κουρεβουμε και θα τον περιφερουμε στον Βολο με ταμπελακι Τετη μποις
|
|
|||
|
|||
Φιλοι εγω σκηνακι δεν βρηκα για τετοιες καταστασεις... εχω ενα καλοκαιρινο με υψος 1,75 για 5-6 ατομα το οποιο μπορω ανετα να το παρω να κανουμε και παρα πεντε... οποτε θα μου επιτρεψετε να κοιμηθω στροματσαδα μεσα... ειμαι τον Extreme sports
αλλα δεν εχω μαθει να πεταω ακομα αν εχουμε καποιο θεμα με αλλους που μπορει να ειναι επανω παιρνω το δρομο τις επιστροφης Last edited by Astakos82; 20-09-2013 at 11:45. |
|
|||
|
|||
Παιδιά,εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω με άλλα δύο φιλαράκια,εκ των οποίων ο ένας αρκετά έμπειρος.Την σειρά μου για ύπνο την κρατάω στο καταφύγι μήπως και θελήσει κάποιος από τους δύο,αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα παραχωρήσω τη θέση σε κάποιο άλλο μέλος γιατί εμείς θα ΄χουμε σκηνάκι.
Επίσης,υπάρχει περίπτωση αν θα είμαι με τη vespa μου (σε περίπτωση που είμαι με άλλο ένα άτομο) να ρθω περπατώντας από κεοαχ μιας που μου είπε ότι σίγουρα δε με βγάζει διπλό στου Χρηστάκη. |
|
|||
|
|||
|
|
|