|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδική Βοήθεια ADAC.
Σωστός! Jefe |
|
|||
|
|||
Πέρα από την πλάκα οι παροχές που έχουν (κυρίως το ότι καλύπτουν όλα τα οχήματα που έχεις στο όνομα σου, διανυκτέρυση, κ.λ.π) κάνουν τα 80 ευρώ πολύ λίγα,
Τώρα αν έχεις μόνο την μηχανή και δεν κάνεις και πολλά ταξίδια άστο, εξάλλου τα GS δεν χαλάνε... |
|
|||
|
|||
Έχω και τα αμάξια φίλε αλλα αν τύχει στραβή το βράδυ αργά κάνεις τον σταυρό σου να πέσεις σε αγγλόφωνο Γερμανό...Παρόλο που μου ήρθε η κάρτα σκέφτομαι να μην πληρώσω να μην ισχύσει..
|
|
|||
|
|||
Γιάννη μια και ενδιαφέρεσαι άμεσα πάρτους τηλέφωνο εδώ στην Ελλάδα και ρώτα τους τι σε συμβουλεύουν σε περίπτωση που τύχει κάτι τέτοιο σε ώρες που δεν δουλεύουν τα εδώ γραφεία να δούμε τι θα σου πουν ...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ανεξαρτήτως ιδιοκτησίας, φίλου, γνωστού, ακόμα και νοικιάρικο! Απόσπασμα:
καλείς τα κεντρικά στη Γερμανία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αγγλόφωνο να συνομιλήσεις. Σημειωτέον, το γραφείο στην Ελλάδα, το καλοκαίρι λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο! . |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Arkas;332145]
Μετά το πέρας εργασίας του γραφείου εν Ελλάδι, καλείς τα κεντρικά στη Γερμανία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αγγλόφωνο να συνομιλήσεις. Σημειωτέον, το γραφείο στην Ελλάδα, το καλοκαίρι λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο! .[/QUOTΕ Καλά τα λές Δημητράκο και αν είσαι σουρωμένος πως μιλάς Αγγλογερμανικά
|
|
|||
|
|||
να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου τελος του μηνα θα ληξει η οδικη που εχω να την κανω στην adac ?θα εχω μια βοηθεια για τα διαδικαστικα ?πιο πολυ με ενδιαφερει το εντος ελλαδος και μετα αν κατσει και για εξω (κατι εχω κατα νου)γιατι γραφτηκαν πολλα και καπου εχασα την μπαλα
Last edited by nivo; 07-03-2011 at 13:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εάν δεν τα καταφέρνεις ούτε με τα Γερμανικά, ούτε με τα Αγγλικά, είσαι και σουρωμένος, κάλεσε απευθείας την ΕΛΠΑ, πες πως είσαι συνδρομητής του ADAC και θα σε εξυπηρετήσουν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κάνε έναν κόπο να διαβάσεις το θέμα από την αρχή και θα σου λυθούν όλες οι απορίες... |
|
|||
|
|||
Δεδομένου ότι θα βγώ ευρώπη με την μηχανή σκέφτομαι κάποια οδική βοήθεια (την οποία θέλω αποκλειστικά για το ταξίδι, στην Ελλάδα είμαι οκ) για πάν ενδεχόμενο.
Είμαι ανάμεσα στην Adac αλλά επίσης σκέφτομαι την mobile care καθ' ότι πιο "εξειδικευμένη" και χωρίς το θέμα με τον ποιόν παίρνεις τηλέφωνο και τι γλώσσα μιλάει... Για πείτε καμιά γνώμη... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |