|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
ΦΙΛΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by El Diablo; 17-04-2012 at 16:26. |
|
|||
|
|||
να δώσω και εγω με την σειρά μου τα συγχαρητηρια στα παιδιά για την άψογη εξυπηρέτηση και το αστειρευτο χαμόγελο...
να τους ευχαριστησω και δημοσια για την βοηθεια που μου προσεφεραν στο να βρουνε μεταχειρισμενα,σε πολύ καλή τιμή, τα προστατευτικά των κυλίνδρων,που μου "έφαγαν"πρόσφατα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καμια εγγυηση δεν χανετε οταν το μοτο επισκευαστει η κανει σερβις σε νομιμο συνεργειο και με τα parts που πρεπει.Και ειδικα αν οι μηχανικοι που τα φτιαχνουν ειναι με καμια δεκαρια certificates απο την μαμα εταιρια.Γιατι πολλα ειναι τα συνεργεια που λενε οτι ειναι εξειδικευμενα αλλα μονο στο ονομα μενουν με καμια εκπαιδευση πανω σε αυτα!! Τωρα απο διαγνωστικα υπαρχουν 2 τουλαχιστον για το δικο μας συνεργειο!! Και τελος η μονη διαφορα ειναι οτι αν χρειαστει κατι το μοτο σε θεμα αλλαγης ανταλλακτικου σε εγγυηση ειναι οτι πρεπει το μοτο να παει σε εξουσιοδοτημενο για να περαστει!!Που αυτο εχει γινει παρα πολλες φορες και χωρις κανενα προβλημα!Και μεσα στην εγγυηση και εκτος αν το μοτο ειναι στα πλαισια της καλης θελησης με τα κριτιρια που θελει η μαμα εταιρεια.. Πιστευω πως αυτα θα καλυψουν το θεμα οσο καλυτερα γινετε.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ωραία κ όμορφα αυτά που λέτε κ να το βάλω κ
σε προσωπικο επίπεδο είμαι εναντίον των εξουσιοδοτημένων.... Ομως βρε παιδιά αυτο περι υποχρεωτικης προσελευσης σε εξουσιοδοτημένο για εφαρμογή της εγγύησης ανατρέπει όλα οσα λέτε.... Εξηγούμε: Δηλαδή κάποιοι από εμάς θα πηγαινουν σε εξουσιοδοτημένα γιατι και αυτά θα πρέπει να έχουν πελάτες για να υπάρχουν και κάποιο άλλοι θα πηγαίνουν στα μη εξουσιοδοτημένα.... αλλά όταν βγεί το κουνέλι από το καπέλο(βλάβη εντός εγγύησης) τότε θα πρέπει να πάνε στα εξουσιοδοτημένα για να θεραπευτούν..... Οχι δεν μου αρέσει... Θα έπρεπε ο νομοθέτης που προέβλεψε το ισχυρόν του πράγματος με τα μη εξουσιοδοτημένα, να ρύθμιζε και το θέμα των ανακλήσεων κ εγγυήσεων... Αλλωστε αυτό εφαρμόστηκε μισερα στην Ελλάδα σαν κανονισμός της ΕΕ Τι να ισχύει άραγε στην αλλοδαπήν |
|
|||
|
|||
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελεύθερου συνεργείου και όχι του εξουσιοδοτημένου είναι για εμάς που ερχόμαστε από μακριά. Αν το πας σε ελεύθερο συνεργείο θα πρέπει να το δει ο ίδιος και αν δεν μπορεί να κάνει διάγνωση με το μάτι η το αυτί, να το πάει αυτός σε εξουσιοδοτημένο, να παραγγείλει τα ανταλλακτικά, να περιμένει να του τα φέρουν και μετά να στα περάσει. Δηλαδή καθυστέρηση ωρών. Ενώ εγώ πάω στον γνωστό στα βόρεια προάστια της Αθήνας και μόλις φτάσω μου πιάνουν την μηχανή αμέσως. Σε χρόνο dt (χωρίς να παίζει ρόλο οτι έχω πάρει από εκεί την μηχανή) με έχουν τελειώσει γιατί έχουν δικό τους διαγνωστικό και τα ανταλακτικά παρακαταθήκη.
Αυτά από προσωπική εμπειρία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ τα παιδιά εχτές για το προσεγμένο και αλλά χαμηλό κόστος service των 40.000 khm του f800gs, σε τιμή μαγική...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |