|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Η εταιρία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...
|
|||
|
|||
Μολις σημερα κσι εγω δεχτηκα τις υπηρεσιες τις mosion. Ολα μια χαρα ο θανασης αψογος οτι και να πουμε ειναι λιγο πρεπει να δεχτεις τις υπηρεσιες της για να κανεις γνωμη. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο gsforum για ολλα....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αυτός ο μηχανικός λοιπόν πρέπει να είναι λίρα εκατό για το συνεργείο. Αραγε είναι ο μοναδικός και όλοι οι άλλοι είναι σκιντζήδες; Τόσο μεγάλη είναι η απαγοητευση που πήραμε από τους υπολοίπους ώστε ο συγκεκριμένος να είναι "θεός"; Μήπως πρέπει λίγο να προσέχουμε για να έχουμε;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω πάει σε τρία διαφορετικά συνεργεία, η Μ&S είναι το τέταρτο, παράπονα είχα μόνο από ένα, στα άλλα δύο το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν έβρισκα ένα άνθρωπο να μου πει 2 πράγματα για το πως είναι το μηχανάκι και αν έβρισκα οι απαντήσεις ήταν του στυλ "όλα καλά' και ανάθεμα αν καταλάβαιναν ποιό είναι το μηχανάκι μου. Δεν τους κατηγορώ αν έχουν 20 μηχανάκια την μέρα δεν μπορούν να ασχολούνται με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά από την άλλη και εμείς έχουμε το δικαίωμα να ψάχνουμε το καλύτερο. Last edited by frits; 12-10-2010 at 23:28. |
|
|||
|
|||
Respect and thank you!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σ'ευχαριστω Νικο και ξανα μπραβο για τους ανθρωπους που συνεβαλαν και γι'αυτην την προσφορα. |
|
|||
|
|||
Πάω λοιπόν κι εγώ στη Motion n' Style σήμερα το πρωί στις 8:15 περίπου... κι ο Θανάσης με περίμενε... έτοιμος να αναλάβει δράση!!
Η μηχανή σε άθλια χάλια από τις βροχές και τις λάσπες... τόσο που πραγματικά ντρεπόμουν να την αφήσω... Τέλοσπάντων, παίρνω το γνωστό πρώην GS του Μαρκάκη... και φέυγω για τη δουλειά μου... Κατά τις 19:00 το απόγευμα ήμουν εκεί για να την παραλάβω. Έγινε λοιπόν το service των 1.000km, λάδια, φίλτρο λαδιού και αλλαγή στις βαλβολίνες του διαφορικού... Επίσης, μου τοποθέτησε ο Θανάσης και τα πλαϊνά προστατευτικά των κυλίνδρων τα οποία είναι και πολύ όμορφα σε σχέση με αυτά που είχα δει σε άλλες GS... Τέλος, ο Θανάσης έκανε και κάτι άλλο - το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν στα πλαίσια των υποχρεώσεών του - προκειμένου να με εξυπηρετήσει και να φύγω κατευχαριστημένος από το μαγαζί... κάτι για το οποίο του είμαι υποχρεωμένος και επιφυλλάσσομαι. Να μην αμελήσω να αναφέρω βέβαια ότι η μηχανή ήταν φρεσκοπλυμένη και έλαμπε όπως κάθε φορά άλλωστε... Οι εκπτώσεις... βάσει συμφωνίας!!! Να ευχαριστήσω προσωπικά το Θανάση αλλά και το Νικόλα/Δημήτρη για τις συμφωνίες που πετυχαίνουν προς όφελος όλων των μελών του φόρουμ!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |