|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμός εγκεφάλου R1200GS
Δεν καταλαβαίνω κύριοι είναι υποχρεωτικό σε κάποιον να κάνει την προτεινόμενη από τον Γιάννη νέο προγραμματισμό του εγκεφάλου. Αν ναι τότε να τον προφυλάξουμε αν γίνεται οικειοθελώς τότε γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας με τα μου είπες και σου είπα.
Ο Γιάννης έχει αποδεδειγμένα κάνει κάτι που το πουλάει σε τιμή που θεωρητικά είναι πολύ καλή αν ο Θόδωρος έχει διαφορετική γνώμη θα πρέπει να το αποδείξει. Ολα τα αλλά είναι για να υπάρχει συζήτηση τύπου κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στη βουλή. Αυτά τα ολίγα με το συμπάθειο. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Θόδωρε Θα τα αναλύσουμε όλα μόλις επιστρέψω έχουμε θέματα να συζητάμε.. Ισχύς εν τη ενώσει.. Τους γερμανούς που πουλησαν τεχνογνωσία σε πολλούς εντός και εκτός forum, τελικά αποδείχτηκαν γατάκια μπροστά στον έλληνα.. Έχω επαναπρογραμματίσει εγκεφάλους που προτύτερα πήγαν Γερμανία σε έναν τάχα μου "ειδικό" και αποδείχτηκε φούμαρα η δουλειά του. Πατάτες έχει κάνει σε 2-3 χάρτες ροπής που τελικά το μηχανάκι καταναλώνει περισσότερο. Το ζητούμενο είναι η "τελεία καύση" και η μεγαλύτερη όσο το δυνατό θερμοδυναμική απόδοση, έννοιες που οι γερμανοί τις έχουν μάθει εδώ και 300 χρόνια, που εμείς τις έχουμε από την αρχαιότητα.. Σορρυ για τις "μεγάλες κουβέντες", αλλά βαράει ο ήλιος για τα καλά εδω στο κάστρο του Πλαταμώνα και ακόμα δεν έχω πιει και τίποτα για να έρθω στα ίσα μου Καλές διακοπές να έχουμε στην όμορφη ελλάς Last edited by JohnGS1100; 07-08-2013 at 21:18. |
|
|||
|
|||
Eσυ να ετοιμαζεσαι για τεστ ντραιβ για να μας πεις την γνωμη σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η μηχανη δουλευει οπως πρεπει να δουλευει. Σε διαβεβαιωνω πως ΔΕΝ ξέρεις τι εχω κανει στη μηχανη μου κ παω στοιχημα οτι ουτε τις τρυπες μπορεις η ξέρεις πως ακριβως να τις φτιάξεις. Ουτε ο Σάκης τις εφτιαξε οπως ηθελα. Λύση υπαρχει ομως κ καποια στιγμη ίσως την δειξω εδω μεσα. Μέχρι τοτε σε παρακαλω μη γρσφεις πράγματα τα οποια τα διαβαζουν αλλοι κ δημιουργούνται λαθος εντυπωσεις. |
|
|||
|
|||
Άλκη έτσι κατάλαβα από το τηλέφωνο, δεν ασχολήθηκα μετά με το μηχανάκι σου από εκείνη τη μέρα που έκανα την βάση, είμαι σε διακοπές κ δε γνωρίζω τι δουλειά έγινε στο πρόγραμμα
Αν χρειαστείς οτιδήποτε, μιλάμε, στείλε pm από Δευτέρα που θα είμαι Θεσσ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στις εξαγωγές τα καυσαέρια τα φρενάρεις εμποδίζοντας κατά κάποιο ποσοστό την ροή τους προς την έξοδο τους. με ότι αυτό συνεπάγεται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μήκος πριν τη γωνια ειναι οσο χρειάζεται, οι γωνίες ειναι πιο μικρές (κ πιο ελεύθερες) σε σχεση με πολλά επώνυμα συστήματα. Η εξάτμιση μου ειναι οπως την θελω (προς το παρον) κ συγκριτικά με άλλες, πολύ πιο αποδοτικη. Δεν ειναι τυχαίο οτι με αυτο το σύστημα κ με ενα φιλτρο χωρίς πρόγραμμα εβγαλε 98 ροδα. Το προγραμμα διόρθωσε μείγματα κ σαν απόδοση πηρε 4-5 ίππους. |
|
|||
|
|||
|
|
|