|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
1.
Έλληνας έχει μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Μεξικό για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, του πετάγονται τα μάτια έξω, καθότι η αεροσυνοδός που κόβει βόλτες στον διάδρομο του αεροσκάφους είναι αστέρι (Λατίνα βλέπεις). -Πώς σε λένε; (την ρωτάει) -Μερσέντες -Μερσέντες. Τι υπέροχο όνομα! Έχεις κάποια συγγένεια με την Mercedes Benz; Και του απαντάει εκείνη (χτυπώντας τον φιλικά στον ώμο): Ναί!! Ίδια τιμή! 2. Πτήση 220 για Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες: "Αγαπητοί επιβάτες, σας μιλάει ο πιλότος βρίσκεστε στην πτήση 220 για Λονδίνο. Ο καιρός είναι θαυμάσιος και ... πρόσεχε, πρόσεχε, θα πέσει! Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου!!!!" Σιωπή......... Μετά από πέντε λεπτά ακούγεται και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει: "Συγνώμη που σας τρόμαξα πριν, αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε καφέ πάνω μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγινε το παντελόνι μου από μπροστά". Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει: "Και που να δεις πως έγινε το δικό μου από πίσω". 3. ο εγκέφαλος Ένα πεντάχρονο αγοράκι, ''εξερευνούσε'' τους όρχεις του καθώς του έκανε μπάνιο η μαμά του. Ξαφνικά ρωτάει την μαμά του δείχνοντας τους όρχεις του: ''Μαμά, αυτά είναι ο εγκέφαλος μου;'' Και του απαντάει εκείνη: ''Οχι ακόμα''!! 4. Η γυναίκα μου μού έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό: Αγάπη μου, Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου. Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου. Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυα σου. ...Σ' αγαπώ. Και εγώ απάντησα: Είμαι στην τουαλέτα. Τι να στείλω; |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πάει ένας τύπος στο γιατρό...
- Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα. - Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι... - Πιστόλι; - Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις.... ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ τον κρότο θα φοβάσαι και θα... . μαγκώνεσαι. ... ... - Ok Την άλλη μέρα. - Γιατρέ χάλια η θεραπεία... - Γιατί; - Να, χτές έκανα το 69 με τη δικιά μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά... - Και; - Πρώτον, χέστηκε η γκόμενα απ το φόβο της στα μούτρα μου... δεύτερον, μου τον δάγκωσε για τα καλά απ την τρομάρα της... και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά. |
|
|||
|
|||
Δύο κλέφτες κοιτάνε μια βιτρίνα με χρυσαφικά.
- Πόσο λές να κοστίζει αυτό το ωραίο δαχτυλίδι; - Δύο, άντε δυόμιση χρόνια φυλακή... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 10-09-2009 02:23 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 46 | 04-09-2009 05:13 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 60 | 03-09-2009 04:52 |