|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ
xenos..μονόκλινο κ για τις τρεις μέρες από παρασκευή πρωί!!..με της υγείες μου!!
|
|
|||
|
|||
Αν και θα φάμε ζόρι, μιας και μας πέσαν όλα τα ταξίδια μαζί. . . ο λόγος είναι λόγος Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, δίκλινο. |
|
|||
|
|||
@ τνχ Δ
και @ Γειά σου και σένα φίλε μου! Όχι που θα το άφηνα, το Μαράκι, μου κάνει νερά, αλλά που θα μου πάει το ψήνω, όμως μεγάλωσε και δεν ψήνεται Γιαυτό καμμιά φορά λέω ότι ήταν σοφός ο Μωάμεθ που κανόνισε πολλές γυναίκες, κάτι ήξερε από θυληκά Φιλιά σε όλους! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο για την διοργάνωση και τον προσωπικό χρόνο που μας αφιερώνεις |
|
|||
|
|||
Συμμετοχές Πρωινοί 1. Aeriko (μονός) ΠΣΚ 2. Syan (διπλός) 3. Hawk46 (μονός) 4. Arkas (μονός) ΠΣΚ 5. Xenos (μονός) ΠΣΚ Απογευματινοί 1. Teo71 2. CPretenteriS (μονός) 3. Moby gr (μονός) ΠΣΚ 4. L3f (μονός) 5. Siraxanz Θα μας βρουν επάνω 1. nikos-x (διπλός) ΠΣ
2.Bmwgogagis (διπλός) Last edited by teo71; 07-09-2010 at 11:03. |
|
|||
|
|||
Διπλός ΠΣΚ...Παρασκευή Πρωί!
|
|
|||
|
|||
HAWK_46: Μονός, ΠΣΚ, απο Παρασκευή με την πρωινή ομάδα !!
|
|
|||
|
|||
Ακούσατεεεε.... ακούσατεεεεε.... έκτακτο παράρτημα.......
Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε...... CPretenteriS..... Μονός... Παρασκευή απόγευμα με το καλό γκρουπ.... των νεαρών... και σαν ο μικρότερος (λόγω κινητήρα) της παρέας... θα προτιμούσα να οδηγώ την κούρσα.... αν βέβαια δε σας ενοχλεί η "σκόνη" μου... Επιστροφή Δευτέρα πρωί μαζί με όλη την παρέα.... κάτι νερά μπορεί να μου κάνουν απ' τη δουλειά... αλλά θα τα ξεπεράσω όπως πάντα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ωχχχχχ......τωρα θα αρχισουν οι ακυρωσεις....
|
|
|||
|
|||
Παλικάρια, εάν δεν βρεθούμε για φαί, θα σας βρω το βράδυ στην Καλαμπάκα, στο ξενοδοχείο...
Πάντως έχω καποιες προτάσεις για φαί, για Παρασκευή.... α. Για την πρωινή ομάδα, στάση για φαί, Καρδίτσα, ΟΥΖΟ ΜΕΛΑΝΘΡΟΝ, εξαίσια πιάτα και μεζέδες, ή φαί στην μικρή Λίμνη, 5χλμ, έξω από Καρδίτσα, γιο κοψίδια... β. Βραδυνό (όλα τα group), στην παλιά Πόλη των Τρικάλων... Θα με θυμηθείτε...!!! Τέλειοι μεζέδες, με πολυ γραφικά μαγαζιά!!! c. Eνα είναι το μαγαζί για κεμπαπ-σουβλάκι, Μαλιώρας.... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... 3χλμ, εξω από τα Τρίκαλα, προς Καρδίτσα.. (όλο του GROUP, βράδυ)... (μπορούμε να συναντήσουμε το διαρχόμενο απογευμ. γκρουπ, εκεί) Οτι γουστάρετε είμαι μέσα..... ....... ...... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 19:34 |