|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα
Εγώ είμαι στο άλλο...... ΑΚΡΟ . Χε ....
Σαμαράς είναι αυτός. Πως να είσαι μαζί του;; |
|
|||
|
|||
Φυσικά και μπορείς να είσαι όπου θέλεις, αρκεί να μην εγκληματείς.
ΥΓ. Μην ακούσω κανέναν αγενή να σχολιάζει, δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι!!! Τα άκρα του κύκλου της ανωμαλίας, συναντώνται στις 360 μοίρες!!!! |
|
|||
|
|||
Ελπιζω να καταλαβουμε το "αστειο" της φωτο και ο λογος που την ανέβασα.........
Αυτη η οργάνωση, εχει μπει σε ολους τους χωρους, για τους δικους τους λογους...... Αν ενοχλει η φωτογραφια....πειτε μου, να την κατεβασω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.γ και επειδη μερικοί ΙΣΩΣ δε παίρνουν και εύκολα μπρος, το λέω για πλάκα Last edited by AKIS_21; 14-10-2013 at 09:28. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα, την δική σου πρόθεση να κάνεις αστείο την καταλάβαμε. Φυσικά δεν συμφωνώ, όμως όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας. Παρατήρησε λοιπόν την σειρά των απαντήσεων, τα άτομα και το πνεύμα. Επίσης, αν θυμάμαι καλά,το θέμα ανοίχτηκε για την δολοφονία ενός αθώου νέου, δεν ήταν στο χιούμορ και πυροδότησε αναμενόμενες εκρήξεις, από τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των φασιστοειδών. Έρχεσαι λοιπόν και αφού ρίχνεις λάδι στη φωτιά, αναρωτιέσαι μήπως είμαστε "βλάκες" και δεν καταλαβαίνουμε!!!!!! Επόμενη αντίδραση να "κατεβάσεις" την φωτογραφία!!!! Δηλαδή αν σφουγγαρίσεις στην πόρτα του mega που κατούρησε ο παπάς θα φύγει η βρώμα;;; Αν ξεπλύνεις το αίμα από τα σκαλοπάτια στην Αμφιάλη, θα ζωντανέψει ο Παύλος;;;; Το διανοητικό επίπεδο των πιθηκιών φάνηκε αμέσως και στη συνέχεια. ΌΧΙ Κώστα, να μην κατεβάσεις την φωτογραφία. Να μάθεις να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Όπου κάνεις λάθος ζήτα συγνώμη και πριν ξαναρίξεις λάδι σε οποιαδήποτε φωτιά, σκέψου το δυο φορές. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγνωμη χ1200.......... Ειχε δικιο το φιλαρακι μου ο χαρλεας...... Χασαμε το χιουμορ μας....... |
|
|||
|
|||
Κώστα άσε τα μπαρμπούτσαλα.
Ή ζητάς συγνώμη ή μας κατηγορείς πως είμαστε στόκοι. Καιρός να ωριμάσεις και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την συμβουλη σου για ωριμανση.....την γράφω εκει που ξερεις και τελος Καλημερα.... |
|
|||
|
|||
Σωστά!!!!!!!!
Πες μας τώρα και πως θέλεις να "φτιάξεις" το φόρουμ. Επειδή είμαι στο Αμπιτζάν και θέλω 4-5 ώρες με το αυτοκίνητο για Σαν Πέδρο, θα χαθούμε σε λίγο. Ίσως αύριο ή μεθαύριο αν πάνε όλα καλά. Μέχρι τότε κρατάω μόνο την καλημέρα και το χαμόγελό σου από την τιμονιέρα. |
|
|||
|
|||
Οποίος δε εχει χιούμορ να φυτέψει
Μην παει χαμένη και τοσο κοπρια Last edited by AKIS_21; 14-10-2013 at 12:20. |
|
|