|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???
Απόσπασμα:
Πρέπει να αντισταθούμε,όσο είναι δυνατόν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δεν έχει κανένας λόγο να σε πετάξει έξω από το φόρουμ, άλλωστε αν ήθελε η διοίκηση να κάνει κάτι τέτοιο θα το έκανε από τότε, το gs forum είναι ένας ζωντανός οργανισμός που κρατάει και αποβάλει από μόνος του τα καλά και τα κακά. Αυτά είχα να σου πω, καλοτάξιδη η νέα σου μηχανή |
|
|||
|
|||
Βρε σταυρο όλα τότε ξεκίνησαν με ένα μήνυμα μου που έγραφε τα νεύρα μου κι εσυ το πήρες ειρωνικά ενώ εγω το έγραψα με χιούμορ,ΕΣΥ βέβαια είχες φορτώσει και με το δίκιο σου και μου εστειλες ένα μήνυμα και μετα σε πήρα τηλ κι ανέβηκαν οι εντάσεις.
Στον καφε σε πληροφορώ ότι ήρθα και το είχα συνέχεια στο μυαλό μου όχι όμως με την κακή έννοια αλλα με την έννοια του ότι στεναχωρηθηκα παρα πολυ,στο αυτοκίνητο όταν παρέλαβα τα μπλουζάκια πραγματικά αν διαβάζεις τα ματια την στιγμή που σου ζήτησα συγνώμη ένας θεός ξέρει πως ήμουν. Ναι δεν ήμουν τέλειος,το αντιλαμβάνομαι και το παραδέχομαι όμως δεν είμαι κανένα ####παιδο,όφειλα να είμαι συνεπής. Τέλος πάντων εγω δε βλέπω κανέναν Σαν εχθρό,ούτε με μισό μάτι... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ψωμί κι αλάτι! Ποιός το λέει βέβαια
Προτείνω κόντρα με σούζες, εντο, πλαγιολισθήσεις με τα θηρία των 250 κιλών. Θα πάρω κι εγώ μέρος μόνο με τις πλαγιολισθήσεις. Σούζες κι έντο δεν ξέρω να κάνω. Μετά θα πάμε όλοι μαζί για ντάκους και ρακή! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σουζες εντο με περνης εμενα για κασγκαντερ !!!!!! (δουλεψα με το Πιζαρο πρην χρονια) για ρακες αστα !! οι αντρες στη Κυπρο πηνου ΖΗΒΑΝΙΑ (με 24 γραδα) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |
Η Ρόμα αντίπαλος του Παναθηναϊκού!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 19-12-2009 21:40 |
Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 22-10-2009 12:41 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |