|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανοιχτή πρόσκληση για ποδήλατο κάθε Σ/Κ
Απόσπασμα:
Με το καλο Χρηστο,και ομορφεςρετρο φωτο επανω.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Mπορει να ανεβω αυριο προς τα κει!
θα παει κανεις βολτιτσα? ερωτηση! οι χωματοδρομοι εκει πανω ειναι βατοι για trekking ποδηλατακια και με λαστιχα δρομου? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε λίγο κατεβαίνω εγώ προς κέντρο ή και παραλία. Θα δω. Πάντως για βολτίτσα ψήνομαι. Δεν θέλω και πολύ... Οι δρόμοι στα Βασιλικά κτήματα δεν είναι βατοί ούτε για trekking πόσο μάλλον για λάστιχα δρόμου. Δες τις φωτό από αυτό με το οποίο πήγαινα μέχρι τώρα εκεί, για να καταλάβεις τί λάστιχα χρειάζονται. Last edited by ckk; 20-10-2012 at 12:35. |
|
|||
|
|||
Παιζει καμια βολτιτσα με τα adv bikes σας?θελετε ν κανανονησουμε τπτ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιθανά το Σάββατο γύρω στις 4:30 να ανέβω... |
|
|||
|
|||
Καλημερα,αν κ δν ξερω ακομα γ το σαββατο τι δουλευω
Αν ειμαι free μεσα.που πας συνηθως? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνήθως έχω και τον μικρό μαζί μου οπότε αν έχεις πιτσιρίκι που κάνει ποδήλατο πάρτο. Από την άλλη και εγώ δεν είμαι σίγουρος, μόνο Σάββατο πρωί μπορώ να το επιβεβαιώσω. |
|
|||
|
|||
Ωραια μιλαμε τοτε..ωραια διαδρομη ακουγεται!χθες ανεβηκα μεχρι το φυλακιο στην κυρα αν δν κανω λαθος πιο πανω απο τη βιλα τ παπαδοπουλου στην παρνηθα.τρελη διαδρομη μες στη φυση!
|
|
|||
|
|||
Ωραία το επιβεβαιώνουμε Σάββατο πρωί είτε μέσα από εδώ, είτε με τηλέφωνο υπάρχει στο προφίλ.
Εννοείτε όποιος άλλος θέλει έρχεται, νεράκι και καλή διάθεση να έχετε. Η διαδρομή βγαίνει και με trekking αλλά όχι με αμιγώς ασφάλτινα λάστιχα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα για δυνατούς λύτες : Με αφήνει κάθε εβδομάδα από μπαταρία | Slane | Αυτοκίνητο | 33 | 22-04-2011 18:35 |
Ανοιχτή επιστολή του Ρ. Σπυρόπουλου- Διοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ | ortho | Ελλάδα | 4 | 15-02-2011 11:19 |
Διώκονται για την διαδικτυακή πρόσκληση για κατάληψη στη Βουλή | nokie | Επικαιρότητα | 8 | 15-02-2011 10:50 |
GiVi X.01: Kράνος για κάθε εποχή...!!!! | riko46 | Κράνη | 2 | 23-03-2009 01:19 |
Με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του φαινομένου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 5 | 10-03-2009 00:29 |