|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πίσω βάση εγω, καλη συνέχεια στους μακρινούς!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: 13-14-15/07/12 Ορεινη Ροδοπη με σκηνακι!
Σπιτι. Ολα τελεια. Αυριο τα υπολοιπα.
|
|
|||
|
|||
και Χαλκιδική team.,.
στη βάση.,.,., να πώ ευχαριστώ κσι πάλι τον Μάνο θα είναι λίγο.,., άλλοι κατεβαίναν απο τα βούνα άλλοι ερχόταν απο την ανατολή.,.,. και άλλοι απο την δύση.,.,.,. κάπου κατα κεί βρεθήκαμε.,.,., έχουμε γίνει πολυεθνική.,.,, για απερίγραπτα μυστιριώδες῎.῎ . μεταφυσικά φαινόμενα.,.,., σχετικά με τα κρυφά ημερολόγια των μάγιας.,.,., την πραγματική γεύση της φράουλας.,., τα οπλίκά δορυφορικά συστήματα.,., κ.α πολλά.,.,.,, σε λίγο.,.,., ένα θα πώ.,., ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.,.,.,., Last edited by tattoopanther; 15-07-2012 at 23:23. |
|
|||
|
|||
στα τσιμεντα παλι, αλλα τουλαχιστον με ενα χαμογελο απο τον Βολο μεχρι την Ορεστιαδα.
Καλη συνεχεια σε οσους ειναι ακομα στον δρομο. |
|
|||
|
|||
Στραβορεμα 02.00 14 βαθμοι και αστερια..
Στραβουπολη 22.30 33 βαθμοι και τσιμεντο.. Τι αντεχει ο ανθρωπος.. γλυτωσα απο ηλιοκαμμενους Σερραιους που γυρνουσαν απο τη θαλασσα με σβηστα φωτα.. γλυτωσα την αλλαγη αντλιας στη μεση του δρομου.. γλυτωσα απο την αντηλιά του καυτου απογευματος.. αλλα δε γλυτωνω με τιποτα απο τον Αντωνη τον Καντινα!! Τα λεμε οσονουπω μεσω εικονων!! |
|
|||
|
|||
Και γω πισω στη βαση και να μπανακι μπας και δροσιστουμε γιατι μετα απ τη χθεσινη δροσια δυσκολα θα προσαρμοστουμε!!!!!!!!!!!
Λευτερια στον Αντωνη..... |
|
|||
|
|||
ολα καλα απο μενα τα υπολοιπα αυριο....
Αντωνη...λευτερια ρε φιλε!! |
|
|||
|
|||
Σπιτι κ εγω με μια μικρη καθυστερηση γιατι επρεπε να κανουμε μπανακι τον μικρω πρωτα!
Θα ηθελα να ευχαριστησω τον Μανο (man gs) για ολη την οργανωση και ολη την παρεα για το υπεροχο Σαββατοκυριακο που περασαμε, ηταν φανταστικα ολα! Το μουτρο παραλιγο να ερχοταν μαζι μας στο τελος εφυγε αναποδα, τωρα στανταρ ειναι κατω απο το κλιματιστικο! Χαρηκα πολυ για την γνωριμια μαγκες, γεροι να μαστε και τα ξαναλεμε στο επομενο event... . . . . . . . . ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!!! Last edited by kwstas; 16-07-2012 at 01:17. |
|
|||
|
|||
Πίσω κι εγώ! όλα καλά!
Μανώλη! Παιδιά! Σας ευχαριστώ για το υπέροχο διήμερο! Αντώνη! Σε σκέφτομαι με μια ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ στο χέρι.... |
|
|||
|
|||
Ωραία και δροσερή η βόλτα παιδιά. Το δάσος στα συγκεκριμένα βουνά όσες φορές και αν έχεις πάει είναι καταπληκτικό και μαγευτικό. Χάρηκα που σας γνώρισα παλικάρια. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα σε νέα εξόρμηση. Ένα μεγάλο μπράβο στον Μανώλη για την οργάνωση.
Περιμένω PM με τα e_mail για να στείλω το υλικό. Α!!!! και κάτι άσχετο τελικά το GS βγήκε ποτέ σε κίτρινο χρώμα γιατί δεν μου φαίνεται να έχω δει; |
|
|