|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
1. να παω απο Γρηγοριου στην Διονυσιου ειναι 3 ωρες περπάτημα 2. την επομενη να παρω το πρωι το καραβακι για Καυσοκαλυβίων και αλλες 3 ωρες περπάτημα (που απο οτι βλεπω και στο χαρτι μου μια ζει για πολυ παραπανω ωρα ) να το κανω !!! μετα ξερετε πως θα ειναι ο Αντωνακος !!! Το εκρου του νεκρου !!! Αργυρακο εσυ εταξες ελικοπτερο οχι τα αλλα 3.... [/SIZE] Last edited by Astakos82; 06-01-2013 at 03:31. |
|
|||
|
|||
Για αποστάσεις και χρόνους πεζοπορίας, μερικές πληροφορίες εδώ http://www.mountathosinfos.gr/pages/agionoros/distance.gr.html
|
|
|||
|
|||
Για να παμε απο τα Νοτια στα βορεια μοναστηρια ποδαρατα θα χρειαστουμε λιγη προπονηση οποτε παμε γερα!!
|
|
|||
|
|||
Εϊ εσείς, οι αποπάνω λέω ... στείλτε κανα φαξ αύριο Σιμωνόπετρα! Αλλιώς βλέπω να χρειαστούμε την προπόνηση ...
|
|
|||
|
|||
Αργύρη Καλησπέρα σας. Σας έχω στείλει με ΠΜ τα στοιχεία μου. Σας ευχαριστώ........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στης Μονες Γρηγοριου και Διονυσιου καλο ειναι να παρετε και ενα τηλ μην αρκεστειτε στο Fax μονο...
Ωρες για την Γρηγοριου 11,00 εως 13,00 και στην Διονυσιου απο της 17,00 με 17,30 και μετα |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο ΄μενα....
Θα ειμαι και εγώ μαζί σας στην εκδρομή. Παρακαλώ βαλτε με στην ομαδα του Κώστα (EPSIME), έχω μιλήσει μαζί του Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Φίλαρακι στο παραπέντε προλαβες τώρα φτιάχνουμε με τον άλλον τον Κώστα το fax, με το καλο να πανε όλα καλα
|
|
|||
|
|||
Αντε να οργανωθουμε οι απο κατω....
|
|
|