|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Μαρια σου εβαλα 20euro
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Οι παραγγελιες εχουν κλεισει σας παρακαλω μην μου κανετε αλλες καταθεσεις κ πρεπει μετα να κανω επιστροφες.δε μπορουμε να κανουμε αλλες προσθηκες γτ θα αργησουν να παραλαβουν τα υπολοιπα παιδια που κανανε καταθεση εγκαιρα.
Ευχαριστωωωω!!! Sent from my GT-S7562 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
καλησπερα ενδιαφερωμε για δυο ρολογια αν ειναι εφικτο ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα. Η πρωτη παραγγελια δυστυχως εχει κλεισει, αν υπαρχει ζητηση θα κανουμε επαναλληπτικη αν ειναι μετα τις γιορτες!
|
|
|||
|
|||
Καλησπερες σας!τα ρολογακια ηρθαν νωριτερα Δευτερα μαλλον θα μου τα στειλουν!!!!
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Μακαρι να το προλαβω για την Τεταρτη.Δευτερα θα τα διωξουν να μου ερθουν αλλα εδω ποτε δε μας φερνουν κατι την επομενη μερα πολυ σπανιο...λογικα Τεταρτη θα τα εχω εγω θα ενημερωσω εκ νεου!
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ζητω συγνωμη, ο "συναγερμος" ηταν λανθασμενος, η παραλαβη αυτη δεν ηταν η δικη μας αλλα της αδερφης μου.... Εμας μας "ετοιμαζουν" λεει ακομα.
Ειδοποιω για νεοτερα κ παλι συγνωμη... |
|
|||
|
|||
Μαρία συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά δεν μπορεί η αδερφή σου να δώσει προτεραιότητα στην παραγγελία του Φόρουμ?
Όπως μπορείς να καταλάβεις χειρίζεσαι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, με ξένα χρήματα. .... Τέτοιου είδους ζητήματα θέλουν περισσότερη ευαισθησία... Τι σημαίνει: λάθος συναγερμός? Τι σημαίνει: είναι της αδερφής σου? Χώρια είσαστε? Τα χρήματα του κόσμου ποιός τα έχει? Εσύ η η αδερφή σου? Λίγο περισσότερο υπευθυνότητα. .... ..... R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα χρηματα δεν τα εχει κανεις, εχει πληρωθει η εταιρεια για τα ρολογια που θα μας στειλει,απο εκει κ περα εκεινοι "φταινει" για το οτι δεν ηρθαν πρωτα τα ρολογια αλλα πραγματα του μαγαζιου. Κανω οτι μπορω για να το επισπευσω, εξαλλου μου ειχαν πει σε 20 μερες περιπου απο την μερα της παραγγελιας κ χαρηκα κιολας οτι ηρθαν νωριτερα... |
|
|