|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Απόσπασμα:
Μπραβο φιλε! Ολοι μαζι μπορουμε τα καλυτερα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο Θανάση .
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
λοιπον εγω σημερα επελεξα να κανω χρηση της προσφορας του steliosvr και πραγματικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος! εξαιρετικη δουλειατοσο απο το στελιο οσο και απο τον αδερφο του το νικο επιισης μου εκανε και μια εξυπηρετηση που ειχα μεινει απο μπαταρια(ευχαριστω μαν!) τους προτεινω ανεπιφυλακτα γιατι ειναι ανθρωποι με μερακι και πανω απ'ολα μοτοσυκλετιστες με οτι αυτο συνεπαγεται
|
|
|||
|
|||
φιλοι μου εδω και δυο χρονια εχω ξεκινησει μια Ιδιωτικη επιχειρηση παροχης υπηρεσιων ασφαλειας (security) στην Κεφαλονια και πριν 3 μηνες ανοιξα και υποκαταστημα στο Περιστερι στην οδο Παρασιου 5 στην Αθηνα με στατικες φυλαξεις, συνοδειες, χρηματαποστολες, τοποθετησεις συναγερμων, και συντηρηση, καμερες, οτι εχει σχεση με παροχη ασφαλειας ,η εταιρεια εχει τον τιτλο S-4-S SECURITY SERVISE εαν καποιος χρειαστει κατι ειμαι στην διαθεση του .Κεφαλονιά,S.4.S κεfalonia security service,φύλαξη, προστασία, συναγερμοί, συνοδεία, Στατική φύλαξη, Συνοδείες, τμήμα σωματοφυλάκων, συναγερμοί, κάμερες, χρηματοκιβώτια , άμεση επέμβαση
Last edited by Dionisis; 25-12-2011 at 00:37. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλή προσπάθεια πάντως.... ΕΥΓΕ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χωρίς πλάκα όμως επειδή άνθρωποι είμαστε, καλό είναι να έχουμε και ΔΙΚΟΥΣ μας ανθρώπους για κάθε περίπτωση. Μπράβο Κώστα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.
|
|||
|
|||
Νομιζω πως αυτος ειναι ο τροπος να περασει η κριση πιο απαλαφρα που λενε και στο χωριο μου!!
Συγχαρητηρια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ψυχουλα ο νικολας......
μπραβο φιλαρακι.......... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |