|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: προσφορά ελαστικών mitas για τα μέλη του GS Forum
με τα ε08 εγιναν 3500km κιολας
αψογα στα στροφιλικια του trans......στη Ρουμανια.....οπου και τερματισαν μεχρι στιγμης δεν το μετανιωσα |
|
|||
|
|||
Τερμάτισαν σαν υλικό ή τερμάτισαν στο πλάγιασμα;
|
|
|||
|
|||
στο πλαγιασμα......σαν υλικό είναι νωρίς!!!!
ασε που έχουν look χωματινο 70/30..... κ στις 170αρες+.....& ούτε γκιχ, κραδασμούς, βανδαλισμούς σαν τα επωνυμα |
|
|||
|
|||
Πως συμπεριφέρονται στην απαράδεκτη άσφαλτο των ελληνικών πόλεων;
|
|
|||
|
|||
...προχθές στον καφε ο evo-Νίκος λέει του Πασχαλη!!!.... τα metzeler(τα απλά),.,., καλα ήταν στη Βουλγαρία-Ρουμανία, αλλα εδω-στη πόλη,.,.μαπα το καρπούζι!!!!!
- του λέω, και τα e08 ,.;. τα ίδια!!!! κ λέει ο Πασχαλης: - άμα βρείτε λάστιχο που δεν γλιστράει στη πόλη, εγω θα σας κάνω .......... αυτός που κατάλαβε,.,.,.,καταλαβΕ τα λαστιχα μου βγήκαν 160€ μ τα περαστικά & δεν το μετανιωσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα Dunlop road smart, δοκιμασμένα σε πολλά σημεία της πόλης και κάποιες φορές με πανικό, χωρίς abs και μέχρι τα 19.000 χιλιόμετρα, με τις σωστές πιέσεις . . . δεν με πρόδωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Μειονέκτημα, το έντονο τρέμουλο στα 139-140 και μετά τα 170. Επίσης δεν μας μας "πάνε" τα καθαρά ασφάλτινα. Επόμενο λαστιχάκι, τα MITAS . . . |
|
|||
|
|||
Αγαπητά μέλη του gsforum θέλω να ενημερώσω πως θα έχουμε κάποιες τροποποιήσεις στις τιμές των ελαστικών σε ορισμένες διαστάσεις θα επανέλθω σύντομος με τις τιμές!
Καλές βόλτες |
|
|||
|
|||
Αναμένουμε
|
|
|||
|
|||
ΚΟΝΤΑ 3000 ΧΛΜ ΜΕ ΤΑ Ε08 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΜΠΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ
|
|
|||
|
|||
ανεβάστε και καμια φωτογραφία να δούμε πως είναι και φορεμένα
|
|
|